Sierbestrating

Wil jij jouw tuin voorzien van mooie bestrating die een echte eyecatcher vormt? Dan is sierbestrating iets voor jou. Sierbestrating is sierlijke bestrating, verkrijgbaar in allerlei kleuren, stijlen, vormen en legverbanden. Sierbestrating biedt een scala aan mogelijkheden. Zo kan je ervoor kiezen om meerdere soorten te combineren, kun je gebruik maken van verschillende legverbanden en kan de bestrating van een bijzonder patroon of een afbeelding worden voorzien. Sierbestrating is geschikt voor alle gedeeltes van de tuin en zorgt ervoor dat jouw tuin echt een unieke uitstraling krijgt.

Lees verder Betontegel zonder facet grijs - Merk: Diephaus

Betontegel zonder facet grijs - Merk: Diephaus

1
2
3

Lees verder Betontegel zonder facet antraciet

Betontegel zonder facet antraciet

Lees verder Betontegel met facet zwart

Betontegel met facet zwart

De tuin laten bestraten met prachtige sierbestrating

Een tuin voorzien van sierbestrating kan op allerlei verschillende manieren. Zo kan je ervoor kiezen om verschillende soorten sierbestrating te combineren en zijn ook de mogelijkheden op het gebied van legverbanden eindeloos. Wil jij zeker weten dat de sierbestrating in jouw tuin op de juiste wijze gelegd wordt, zodat jij er jarenlang van kunt genieten? Dan is het aan te raden om het bestraten van de tuin over te laten aan de experts van Westerink Bestrating. Jarenlange ervaring met sierbestrating zorgt ervoor dat het bestraten van jouw tuin bij ons in goede handen is.

De voordelen van sierbestrating

Overweeg jij om jouw tuin te voorzien van sierbestrating? Sierbestrating laten leggen kent veel voordelen:

  • Sierbestrating is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, kleuren, stijlen en formaten, waardoor er voor elke tuin passende sierbestrating verkrijgbaar is
  • Sierbestrating is geschikt voor alle gedeeltes van de tuin en kan zelfs gebruikt worden voor het bestraten van een oprit. Wil jij jouw oprit van sierbestrating voorzien? Dan is het belangrijk dat je kiest voor een stabiel legverband en gebruik maakt van tegels/stenen met een minimale dikte van zeven millimeter
  • Heb jij een gedeelte van jouw tuin of terrein laten bestraten met sierbestrating en zijn er een aantal tegels/stenen kapot gegaan? Kapotte tegels/stenen zijn eenvoudig te vervangen voor nieuwe, exemplaren, zonder dat de hele bestrating daarvoor opengebroken moet worden
Sierbestrating leggen in de tuin

De nadelen van sierbestrating

Sierbestrating is één van de meest populaire soorten bestrating voor in de tuin. Toch kent deze vorm van bestrating ook een aantal nadelen. Zo hebben de meeste soorten sierbestrating vrij grote “poriën” en een ruw oppervlak, waardoor ze gevoeliger zijn voor groene aanslag en ander vuil. Wil je dit voorkomen? Dan is het aan te raden om jouw bestrating minimaal één keer per jaar te reinigen met behulp van een hogedrukreiniger. Ook voor sierbestrating met een gladder oppervlak geldt dat het aan te raden is om de bestrating regelmatig te reinigen. Hierdoor voorkom je dat de bestrating een grijze/grauwe uitstraling krijgt en kan jij jarenlang van jouw sierbestrating genieten.

Sierbestrating aanleggen: Zelf uitvoeren of uitbesteden?

Wil jij jouw tuin voorzien van prachtige sierbestrating? Het leggen van sierbestrating is een behoorlijke klus. De verschillende soorten stenen/tegels en de eindeloze mogelijkheden op het gebied van legverbanden kunnen het lastig maken om te beginnen. Wil jij zeker weten dat jouw sierbestrating op de juiste wijze gelegd wordt, zodat jij er jarenlang gebruik van kunt maken? Dan is het aan te raden om het aanleggen uit te besteden aan een bestratingsbedrijf. Het aanleggen van jouw sierbestrating is bij de ervaren stratenmakers van Westerink Bestrating in goede handen. Onze professionals overleggen met jou welk legverband het meest geschikt is en aan welke eisen de bestrating moet voldoen. Heb je bijzondere wensen of wil je dat de sierbestrating van een bijzonder patroon wordt voorzien? Wij zijn je graag van dienst.

Sierbestrating laten leggen in de tuin

Contact

Heb je vragen over de verschillende soorten sierbestrating, ben je op zoek naar advies of ben je benieuwd geworden naar de kosten van sierbestrating laten aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij staan je graag te woord en denken graag met je mee.

Op deze pagina vindt u een greep uit onze collectie sierbestrating. (De kleuren en stucturen op de afbeeldingen kunnen afwijken vanwege het productieproces van de fabrikant zoals tijdstip, temperatuur en samenstelling)