Stapelblokken

Wil jij prachtige borders in jouw tuin creëren of een vijver op stijlvolle wijze afwerken? Dan zijn stapelblokken onmisbaar. Stapelblokken, ook wel muurelementen genoemd, zijn grote, rechthoekige blokken die op elkaar gestapeld worden. Door deze blokken op elkaar te stapelen kun je strak afgewerkte borders en vijvers creëren. Stapelblokken bieden veel mogelijkheden. Zo kun je zelf weten hoe hoog jouw border of vijver wordt, welke stijl het beste bij jouw tuin past en hoe je de stapelblokken wilt afwerken. Stapelblokken kunnen worden afgedekt met afdekplaten in dezelfde stijl, maar et is ook mogelijk om de stapelblokken onafgedekt te laten. Daarnaast is het mogelijk om op de bovenkant van de stapelblokken afgewerkt tuinhout te monteren, zodat en een bankje wordt gecreëerd.

Prachtige borders creëren met sierlijke stapelblokken

Wil jij dat jouw tuin een prachtige, goed afgewerkte uitstraling krijgt? Dan zijn stapelblokken onmisbaar. Met stapelblokken zorg je er op eenvoudige wijze voor dat jouw border of vijver strak wordt vormgegeven. Daarnaast maken stapelblokken het mogelijk om te spelen met verschillende hoogtes in jouw tuin, waardoor de tuin meer diepte krijgt en groter kan lijken. Wil jij jouw tuin ook moderniseren met stapelblokken? Het aanleggen van stapelblokken is zwaar werk en kun je het beste overlaten aan de ervaren stratenmakers van Westerink Bestrating. Wij beschikken over de vereiste kennis en materialen om jouw border of vijver zo aan te leggen dat jij er jarenlang van kunt genieten.

(De kleuren en stucturen op de afbeeldingen kunnen afwijken vanwege het productieproces van de fabrikant zoals tijdstip, temperatuur en samenstelling)