Stratenmaker in Zwolle

Wil jij je tuin, terras of oprit door een professioneel stratenmakersbedrijf in Zwolle laten (her)bestraten? Westerink Bestrating heeft jarenlange ervaring met allerlei soorten en manieren van bestrating. Wij besteden veel aandacht aan een stabiele ondergrond en een goede waterafvoer. Hierdoor kunnen wij een succesvol eindresultaat garanderen en kun jij langer genieten van je bestrating in Zwolle.

Keramische tegels laten leggen? Lees hieronder verder meer

Bestrating in Zwolle

bestrating vormt voor het grootste gedeelte de basis van je tuin. Het is dan ook van belang dat je de juiste bestrating uitkiest wanneer je besluit de tuin te gaan (her)bestraten. Wij, als stratenmakersbedrijf in Zwolle, beschikken over de juiste kennis om jou te kunnen helpen deze keuze te maken. Daarnaast kunnen wij het bestraten ook uit handen nemen, zodat je zelf deze zware klus niet hoeft uit te voeren. Hierdoor weet je ook zeker dat het goed gebeurt en kun je nog jarenlang van de bestrating in Zwolle genieten. Of je nu wilt gaan voor gebakken bestrating of voor keramische tegels in je tuin, als stratenmaker gebruiken wij de juiste technieken om jouw tuin zo mooi en strak mogelijk aan te leggen.

Wanneer je bestrating in Zwolle wilt laten leggen, dan is het belangrijk om de juiste bestrating te kiezen.

Waarom een goede ondergrond belangrijk is? Lees hieronder verder meer

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Ommen om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Onafhankelijk stratenmaken

Als professioneel stratenmaker in Zwolle pakken wij alle bestratingsklussen vakkundig aan. Wij beschikken over onze eigen minishovel, mini kraan en trekker met kiepwagen. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk stratenmaken omdat wij geen gebruik hoeven maken van derden. Dit resulteert in een snellere oplevering, maar ook in besparing op manuren. Daarnaast voeren wij al het overige materiaal en afval netjes af, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Keramische tegels laten leggen in Zwolle

Wanneer je wens is om keramische tegels te leggen in je tuin, dan voeren wij deze klus met alle liefde voor je uit. Het is een specialistische klus, waarbij de juiste kennis en ervaring gevraagd wordt. De keramische tegels zijn namelijk vaak groot van formaat en dienen op een bepaalde manier gelegd te worden voor het mooiste resultaat. Bij Westerink Bestrating, stratenmaker in Zwolle, hebben wij de kennis en kunnen wij de keramische tegels vakkundig voor je neerleggen. Wij maken gebruik van de juiste ondergrond om ervoor te zorgen dat de tegels niet verzakken naarmate ze een tijdje in de tuin liggen. Dit doen wij door de grond laag voor laag aan te trillen. Als wij vervolgens de tegels hebben neergelegd, trillen we het geheel nog een keer aan. Hierdoor kun jij gegarandeerd voor een lange periode genieten van de prachtige bestrating.

Het belang van een goede ondergrond

Één van de belangrijkste stappen tijdens het leggen van bestrating in Zwolle is zorgen voor een goede ondergrond. Deze vormt de basis voor je bestrating en het is erg belangrijk dat deze stabiel en stevig is. Hierdoor blijft je bestrating namelijk beter op zijn plek liggen en is de kans op verzakking minder. Bij Westerink Bestrating, bestratingsbedrijf in Zwolle, maken we gebruik van drie verschillende soorten ondergrond waar je uit kunt kiezen:

  • Normaal zand: Dit zand heeft een maximale vastheid van 40%. Let op: wanneer je zware tegels of dunne, kwetsbare tegels wilt gaan leggen is dit zand minder geschikt. Dat heeft als reden dat deze dan niet aangetrild kunnen worden.
  • Gestabiliseerd zand: Gestabiliseerd zand heeft een vastheid van 60%. Het is een combinatie van stevig zand met cement, waardoor je er gemakkelijk zwaardere tegels of keramische tegels mee kunt leggen.
  • Zand op cement basis: Een basis van zand op cement heeft een vastheid van 90% en is daarmee erg stevig. Hierdoor is het zeer geschikt voor het leggen van keramische tegels.

Wij maken gebruik van de laag voor laag aantriltechniek om ervoor te zorgen dat de ondergrond extra stabiel is.

Eerdere projecten van Westerink

Hieronder zie je een kleine greep van onze eerder afgeronde projecten.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Jouw stratenmaker in Zwolle en omgeving

Wanneer je op zoek bent naar een stratenmaker in Zwolle, dan staan wij van Westerink Bestrating voor je klaar. Of je nu een grote klus of een kleine klus hebt, voor ons is dat geen probleem. Naast particuliere klussen, bestraten wij ook met alle liefde bedrijventerreinen. Denk aan ons bij je volgende bestratingsklus, wij kunnen onder andere:

  • je terras aanleggen
  • je oprit herbestraten
  • bedrijventerreinen bestraten
  • sierbestrating aanleggen
  • keramische tegels leggen
  • een parkeerplaats aanleggen

Staat jouw bestratingsklus hier niet tussen? Geen probleem, neem gerust contact met ons bestratingsbedrijf in Zwolle op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Westerink bestrating, stratenmakersbedrijf in Zwolle, is expert op het gebied van bestraten.

Contact, informatie & advies

Voor bestrating waar je jarenlang van kunt genieten ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Wij hebben brede kennis op het gebied van bestrating en veel ervaring in het uitvoeren van bestratingswerkzaamheden. Hierdoor kunnen wij jou dan ook garanderen dat jouw bestrating in Zwolle succesvol wordt geplaatst. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je vragen over één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wie weet staan wij dan binnenkort bij jou op de stoep.