Bestratingsbedrijf voor Hardenberg: Westerink Bestrating

Stratenmaker in Hardenberg nodig? Dan is Bestratingsbedrijf Westerink Bestrating het juiste bedrijf voor jou. Wij zijn onder andere werkzaam in Hardenberg en omgeving en zijn de betrouwbare en vakkundige partner waarnaar jij op zoek bent. Wij staan voor je klaar om je terras te betegelen, je oprit te bestraten of keramische tuintegels te plaatsen. Wij zijn als stratenmakers naast Hardenberg tevens te vinden in de omliggende plaatsen, zoals Rheeze, Gramsbergen, Lutten en Bergentheim.


Keramische tuintegels laten plaatsen? Lees hierover verderop meer…

 

Herbestraten van je oprit

Last van losliggende tegels? Plasvorming op je oprit? Of is je oprit op verschillende plaatsen verzakt? Allemaal redenen om je oprit opnieuw te laten bestraten. En wanneer je huidige tegels of klinkers nog niet versleten zijn, is het ook prima mogelijk om deze te gebruiken bij je nieuwe oprit. Daarmee bespaar je weer op de kosten. Om het verzakken van je oprit te voorkomen, besteden onze stratenmakers in Hardenberg extra aandacht aan de ondergrond.

Oprit bestraten in Hardenberg

De ondergrond als basis voor je straatwerk. Lees hierover verderop meer…

 

Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs in Hardenberg en omgeving, bekijken de situatie, bespreken je wensen en denken graag met je mee.
Zo komen we voor jou tot een passend voorstel. 

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 


Voor alle grote en kleine klussen in Hardenberg

Of het nu gaat om een oprit bestraten in Hardenberg, het aanleggen van een terras of het aanleggen van een parkeerplaatsen, Westerink Bestrating staat voor je klaar. Wij pakken alle klussen, klein en groot, op professionele wijze aan en zorgen daarnaast ook voor een keurige afwerking. Niet alleen beschikken wij over een eigen mini shovel, mini kraan en tractor met kiepwagen, ook hebben wij ons eigen gronddepot. Daardoor zijn wij niet afhankelijk van derden en verlopen de werkzaamheden soepel en vlot. Het afkorten van de tegels gebeurt door de stratenmakers van Westerink met een speciale bandenzaag (specialistische afkortzaag voor bestrating). Op deze manier krijg je geen gebrokkelde en beschadigde klinkers en ligt alles er netjes bij. Zo ook jouw bestrating in Hardenberg. Naast deze professionele materialen, maken wij gebruik van een speciale laag-voor-laag-triltechniek. Door de ondergrond stevig aan te trillen, blijft de bestrating langer netjes en voorkom je verzakking.

straatwerk Hardenberg

Ondergrond als basis voor degelijk straatwerk

Langer genieten van je bestrating in Hardenberg? Dan is een goede ondergrond als basis heel erg belangrijk. Ten eerste dien je na denken over het soort ondergrond. Ga je voor normaal zand, met een vastheid van maximaal 40%, gestabiliseerd zand, met een vastheid van 60% of zand op cement basis, met een vastheid van 90%. Voor bestrating in Hardenberg, waar normale klinkers op gelegd worden en geen zwaar verkeer overheen gaat, is normaal zand een prima keuze. Ga je voor zware tegels, bijvoorbeeld de keramische tuintegels, dan is zand op cementbasis vaak de juiste keuze. Wanneer je de juiste ondergrond als basis gelegd hebt, wordt deze door ons laag voor laag aangetrild. Het verdichten van de ondergrond vormt een stabiele onderlaag en gaat het verzakken tegen. De tegels worden vervolgens gelegd en om het af te maken wordt de bestrating ingeveegd met zand. De stratenmakers van Westerink Bestrating maken hiervoor geen gebruik van normaal zand, maar vegen zilverzand in de voegen. Dankzij de kleinere dichtheid verbetert hierdoor de stabiliteit en daarmee de levensduur van het straatwerk. Daarnaast geeft het ook een vakkundige uitstraling aan het gehele plaatje.


Enkele voorbeelden van bestrating projecten 

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin


Keramische tuintegels in Hardenberg

Het leggen van keramische tuintegels is een gespecialiseerde klus. De zware tegels kunnen niet zomaar geplaatst worden, het vereist een goede voorbereiding. Een goede ondergrond is de basis van het geheel. Gestabiliseerd zand of zand op cement basis zijn de beste keus voor een stevige en stabiele ondergrond. Na het verdichten van de onderlaag worden de keramische tegels gelegd. Ook op zoek naar een bestratingsbedrijf in Hardenberg voor het leggen van keramische tegels? Wij van Westerink Bestrating staan voor je klaar!


Bestrating door Westerink

Bij Westerink Bestrating kun je terecht voor vele soorten bestratingswerkzaamheden. Zowel grote als kleine klussen pakken wij op vakkundige en professionele wijze met beide handen aan. Bestrating rondom je bedrijf aanleggen en er zeker van zijn dat de vrachtwagens de bestrating niet kapot rijden? De stratenmakers van Westerink kunnen je uitstekend adviseren en ook deze klus voor je klaren!

Overige werkzaamheden waar wij jou in Hardenberg mee van dienst kunnen zijn:

  • Parkeerplaats aanleggen
  • Bedrijfsterrein aanleggen of herbestraten
  • (Keramische) tuintegels leggen
  • Terras bestraten
  • Oprit opnieuw bestraten
  • Sierbestrating

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!