Stratenmaker in Hasselt

Bestrating in Hasselt

Wie een terras of een oprit wil aanleggen, zal hiervoor ook de bestrating moeten regelen. Dat is geen eenvoudige klus; een bestrating moet netjes en egaal verlopen, omdat je anders het risico loopt dat delen gaan verzakken en dat het er gewoon niet mooi uitziet. Laat daarom je bestrating in Hasselt verzorgen door een specialist in de vorm van Westerink Bestrating. Wij zorgen ervoor dat je bestrating perfect gelegd wordt en je er jaren plezier van zult hebben.

Bestrating in Hasselt als basis voor je tuin

Wie een fraaie tuin wil met een mooie plek om te zitten, heeft aan goede bestrating de ideale basis. Ligt de bestrating er goed in, dan kan je lekker zitten en heeft je tuin een nette en goed afgewerkte uitstraling. Ook je kinderen kunnen er onbezorgd spelen en zullen niet struikelen over losliggende stenen, omdat ze er gewoon goed in liggen. Dit gaat natuurlijk ook op voor een oprit; als de stratenmaker de oprit heeft gelegd, is deze mooi vlak en hoef je je geen zorgen te maken over verzakking na veelvuldig gebruik. Bestrating in Hasselt zorgt ervoor dat de uitstraling en de kwaliteit van de oprit of je terras uitstekend is.

Bestrating in Hasselt is de perfecte basis voor je tuin

Westerink Bestrating verzorgt bestrating in Hasselt en is in te huren voor:

  • Het aanleggen van een terras
  • Het bestraten van een oprit
  • Het bestraten van een bedrijventerrein
  • Het aanleggen van sierbestrating
  • Het aanleggen van keramische terrastegels
  • Het aanleggen van een parkeerplaats

Westerink Bestrating heeft alles in huis om de klus te klaren

Westerink Bestrating is een onafhankelijke stratenmaker in Hasselt, die beschikt over zijn eigen materiaal. Zo kunnen we aan de slag met onze eigen mini shovel, onze eigen minikraan en onze eigen trekker met kiepwagen. Dit stelt ons in staat om volledig onafhankelijk te werk te gaan en bespaart je de kosten die komen kijken bij het huren van dit materiaal. Ook scheelt het manuren, waarmee je dus duidelijk in het voordeel bent ten opzichte van bestraters die niet over deze materialen beschikken. Ook vinden we het belangrijk dat we na afloop van de bestrating in Hasselt alles weer netjes opruimen, zodat niet alleen de tegels of stenen er netjes in liggen, maar de omgeving weer helemaal op orde is.

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan

Bestrating in Hasselt nodig? Neem contact met ons op en wij komen bij je langs, zodat we kunnen meedenken over de beste oplossing.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We helpen je graag.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Keramische tegels laten leggen?

De expertise van Westerink Bestrating gaat verder dan alleen het aanleggen van straatstenen. Wil je keramische tegels laten leggen? Ook dan kan je bij ons terecht. Dit delicate klusje is een kolfje naar ons hand en we volgen dan ook een gericht proces om deze tegels zo goed mogelijk te leggen. Als bestratingsbedrijf in Hasselt weten we hoe belangrijk het is dat de tegels niet verzakken. Daarom trillen we de grond laag voor laag aan en leggen we de tegels zo, dat ze meer van hun plek komen. Als klap op de vuurpijl trillen we ook de tegels nog een keer aan, waardoor ze echt helemaal vast liggen. Zo ben je helemaal zeker van het feit dat je de komende jaren zorgeloos van je keramische tegels kan genieten.

Ons bestratingsbedrijf in Hasselt legt ook keramische tegels.

Welke ondergrond kies je voor de bestrating?

Als stratenmaker in Hasselt weten we dat verschillende soorten bestrating ook verschillende soorten ondergrond nodig hebben. Daarom leveren we voor de bestrating in Hasselt drie verschillende soorten, allemaal met hun eigen kwaliteiten. Kies de juiste grondsoort bij de juiste bestrating en je weet zeker dat je beschermd bent tegen verzakking.

  • Normaal zand - Met een maximale vastheid van 40 procent, is het bij normaal zand belangrijk dat er tegels op komen te liggen die na het leggen nog even aangetrild kunnen worden. De tegels die het beste geschikt zijn voor normaal zand, zijn dan ook vrij licht en niet al te kwetsbaar.
  • Gestabiliseerd zand - Dit is een zandsoort die dankzij een combinatie met cement een stuk steviger is dan normaal zand. Dankzij die toevoeging heeft gestabiliseerd zand een maximale vastheid van 60 procent. Dit betekent dat deze zandsoort geschikt is voor zwaardere tegels en keramische tegels.
  • Zand op cementbasis - Bij deze ondergrond heeft het cement nog meer de overhand, waardoor het een vastheid heeft van 80 procent. Geschikt voor de meest kwetsbare tegels.

Enkele projecten van Westerink Bestrating

Als bestratingsbedrijf in Hasselt heeft Westerink Bestrating al flink wat ervaring opgedaan. Benieuwd naar wat we kunnen? Neem een kijkje in onze projecten.

Op zoek naar een stratenmakersbedrijf in Hasselt?

Wie op zoek is naar bestrating in Hasselt, hoeft niet verder te zoeken. Westerink Bestrating levert je terras, tuin of oprit perfect af en zorgt ervoor dat je er vele jaren plezier van zult hebben. Of het nou gaat om een particuliere klus of een volledig bedrijventerrein, wij zorgen ervoor dat de bestrating tiptop wordt gelegd. Neem contact met ons op voor een afspraak of een offerte en geniet snel van een prachtig aangelegde bestrating.