Stratenmaker in Echten

Bestrating Hollandscheveld

Het bestraten van een tuin, oprit of terras is geen gemakkelijke klus. Je moet goed weten wat je aan het doen bent, omdat je anders op de lange termijn last kan krijgen van verzakkingen, of stenen die niet goed liggen. Daarom is een goede stratenmaker altijd de beste optie. En zoek je naar bestrating in Hollandscheveld, dan is Westerink Bestrating de perfecte partner voor jou.

Bestrating in Hollandscheveld als basis voor je tuin

Een goede bestrating geldt in veel gevallen als de absolute basis van je tuin. Je wilt natuurlijk gewoon lekker kunnen zitten aan je tuinset en je kinderen moeten vrijuit kunnen spelen, zonder zich te stoten aan losliggende stenen. Hetzelfde geldt voor een oprit; ook deze moet goed aangelegd worden door een stratenmaker, zodat je later geen oneffenheden zal vinden, ook niet als je jaar in, jaar uit met je auto over de oprit rijdt. Westerink verzorgt goede bestrating in Hollandscheveld neemt deze zorgen weg. Wij leggen de bestrating strak, snel en nauwkeurig, zodat je snel weer kan genieten van een fraaie tuin, terras of oprit.

Westerink Bestrating levert bestrating in Hollandscheveld

Wij zijn in te huren voor:

  • Het aanleggen van een terras
  • Het bestraten van een oprit
  • Het bestraten van een bedrijventerrein
  • Het aanleggen van sierbestrating
  • Het aanleggen van keramische terrastegels
  • Het aanleggen van een parkeerplaats

Een professionele en onafhankelijke stratenmaker in Hollandscheveld

Westerink Bestrating pakt de klus nauwkeurig en professioneel aan. Daarom hebben wij onze eigen mini shovel, onze eigen mini kraan en onze eigen trekker met kiepwagen. Dit stelt ons in staat om volledig onafhankelijk te werk te gaan, omdat we dus geen materialen van derden te hoeven gebruiken. Met ons eigen materiaal, kunnen we altijd onze eigen keuzes maken. Daar komt bij dat het gebruik van deze materialen flink scheelt in de manuren en dat bespaart natuurlijk weer kosten. Tenslotte zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes wordt opgeruimd als het werk gedaan is. Dan hoef jij nadien niet meer op te ruimen en is de bestrating in Hollandscheveld keurig opgeleverd.

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan

Bestrating in Hollandscheveld nodig? Neem contact met ons op en wij komen bij je langs om mee te denken over de beste oplossing.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We helpen je graag.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Keramische tegels laten leggen

Bestrating in Hollandscheveld is voor Westerink meer dan alleen straatstenen leggen. Wij kunnen ook keramische tegels leggen, mocht dat gewenst zijn. Het leggen van deze tegels is een klus waar de nodige vakkennis bij komt kijken, omdat ze nogal groot zijn en ze op een bepaalde manier gelegd moeten worden om het beste resultaat te bereiken. Belangrijk hierin, is dat de tegels niet verzakken. Door de grond laag voor laag aan te trillen, zorgen we ervoor dat de keramische tegels op de best mogelijke manier gelegd worden en vervolgens niet meer van hun plek komen. En om er helemaal zeker van te zijn, trillen we de tegels nog een keer goed aan als ze erin liggen. Zo weet je zeker dat je perfect gelegde tegels hebt, waar je jarenlang van kan genieten.

Ons bestratingsbedrijf in Hollandscheveld legt ook keramische tegels.

Kiezen uit drie soorten zand voor de beste ondergrond

Het mag geen verrassing heten dat het kiezen voor de beste ondergrond een belangrijk onderdeel is van een goede bestrating in Hollandscheveld. Westerink Bestrating levert dan ook drie soorten ondergrond, waar je uit kan kiezen. Op die manier weet je zeker dat je tegels of je stenen zo goed mogelijk blijven liggen en er geen kans is op verzakking.

  • Normaal zand is geschikt voor de lichtere en minder kwetsbare tegels, omdat deze aangetrild kunnen worden na het leggen. Dat is bij normaal zand zeer wenselijk, omdat normaal zand een maximale vastheid heeft van 40 procent.
  • Gestabiliseerd zand is een stevige zandsoort, die wordt gecombineerd met cement. Gestabiliseerd zand is wat vaster dan normaal zand en heeft een vastheid van 60 procent. Hier kunnen dan ook zwaardere tegels en keramische tegels op gelegd worden.
  • Zand op cementbasis is de meest stevige ondergrond die er is en heeft een vastheid van maar liefst 80 procent. Keramische en andere kwetsbare tegels kunnen hier perfect op gelegd worden.

Eerdere projecten van Westerink Bestrating

Als bestratingsbedrijf in Hollandscheveld hebben we flink wat ervaring. Benieuwd naar wat we kunnen? Neem eens een kijkje in onze eerdere projecten.

Zoek je een stratenmaker in Hollandscheveld?

Wie op zoek is naar een stratenmakersbedrijf in Hollandscheveld, kiest voor Westerink Bestrating. Wij zorgen ervoor dat je terras, oprit of tuin tiptop wordt afgeleverd, zodat jij er nog heel veel jaren van kan genieten. En natuurlijk nemen we niet alleen particuliere klussen aan, ook bedrijventerreinen zijn voor ons geen enkel probleem. Dus zoek je een stratenmaker in Hollandscheveld? Neem dan contact met ons op.