Stratenmaker in Hoogeveen nodig?

Opzoek naar een stratenmaker in Hoogeveen? Dan kunnen wij je vast verder helpen! Als bestratingsbedrijf verzorgen we vele bestratingen in en rondom Hoogeveen zoals opritten, tuinen, terrassen, plein of parkeerplaatsen. Ook leggen we veel sierbestrating en tuinbestrating aan. Naast Hoogeveen werken we ook veelal in Noordscheschut, Hollandscheveld, Nieuweroord, Tiendeveen, Zuidwolde, Alteveer en noem maar op. 

Besparen op man uren? Lees verderop meer.

In Nieuweroord vlakbij Hoogeveen een verhoogdterras aangelegd
Oprit opnieuw laten bestraten in de regio Hoogeveen

Om de oprit te laten bestraten in een plaats als Hoogeveen hoef je niet ver te zoeken naar een goed bestratingsbedrijf. Met Westerink Bestratingsbedrijf weet je zeker dat je de juiste mensen gevonden hebt om de oprit opnieuw te laten bestraten, bestrating op het terras te laten leggen of zelfs een parkeerplaats, pleintje of oprit opnieuw aan te laten leggen. Het stratenmakersbedrijf Hoogeveen met jarenlange ervaring, maar uit je eigen omgeving.

 

Waarom zou je een terras of je oprit opnieuw laten bestraten?

Om er voor te zorgen dat de bestrating langer mooi strak blijft liggen doen we bepaalde werkzaamheden eigenlijk net even anders. De ondergrond wordt door Westerink in Hogeveen aangelegd met nieuw, rood zand en het aantrillen gebeurt net iets grondiger. Ook zorgen we voor de juiste afschot, het verloop van het oppervlak van de bestrating naar de randen. We plaatsen daar afwateringsgoten, straatkolken en afvoerputten op de juiste plekken en op de correcte afstanden van elkaar. Daardoor kan het regenwater, maar ook het water dat gebruikt wordt voor het schoonmaken goed en snel weglopen. Met het veranderende weerpatroon in ons land is dat wel nodig.

Keramische tegels laten leggen in Hoogeveen

Wanneer je ervoor kiest je terras te herbestraten, zijn keramische tuintegels een goede keuze. Deze mooie, grote tuintegel oogt strak, netjes en geeft je tuin een geheel nieuwe uitstraling. Keramische tegels leggen is een specialistische klus die je graag aan de stratenmaker in Hoogeveen overlaat. Om optimaal te kunnen genieten van deze mooie tuintegels, is het namelijk van groot belang dat deze op de juiste wijze gelegd worden. Je wilt immers niet dat de tegels na korte tijd gaan verzakken of breken. Dankzij onze ervaring, kunnen wij je hier dan ook uitstekend mee van dienst zijn.


Ondergrond erg belangrijk? Lees verderop meer..
   

Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs in Hoogeveen en omgeving om de situatie te bekijken en denken graag mee, zodat we een passend voorstel kunnen maken. 

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 


Gave oprit met een engelse vlag in Nieuweroord vlakbij Hollandscheveld en Hoogeveen

Het stratenmakersbedrijf Hoogeveen

Het is mogelijk het een en ander zelf te doen. Het weghalen van de oude bestrating bijvoorbeeld, en ook het afvoeren van het materiaal van de oude ondergrond. Daarmee zou u onkosten kunnen besparen, maar Westerink heeft verschillende professionele gereedschappen tot zijn beschikking die u als doe het zelver niet in de schuur hebt staan.

Een mini shovel, een mini kraan en een trekker met aanhanger, maken het opgraven en afvoeren van de oude bestrating, maar ook van de ondergrond een stuk makkelijker. Het aantal manuren die onze medewerkers aan uw project besteden kan daardoor een stuk lager zijn. Deze uitrusting en apparatuur staat natuurlijk ook ter beschikking voor het opnieuw aanleggen van je eigen terras, oprijlaan of pleintje. Het werk dat niet meer met de hand hoeft te gebeuren kan daardoor veel grondiger en beter gedaan worden, maar wel in een korter tijdsbestek. We zorgen voor het aanvoeren van al het benodigde nieuwe materiaal, maar ook voor het afvoeren van de oude ondergrond en de niet gebruikte bestrating. Bij het aanvragen van een offerte kun direct aangeven hoe u het werk wilt laten doen.

 

 

 

Enkele voorbeelden van bestrating projecten 

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Terras en tuintegels laten leggen in Hoogeveen

Tuintegels laten leggen Hoogeveen, alleen door Westerink natuurlijk. Bij het opnieuw aanleggen van een terras in de tuin of een oprit zijn veel mensen bang dat ze het natuurlijke aanzicht van hun tuin verliezen door de tuintegels of de sierbestrating. Maar wanneer de sierbestrating goed wordt ingepland hoeft het oppervlak van de bestrating helemaal niet zo groot te zijn. Zelfs met sierbestrating zal de tuin er dan groen en natuurlijk uit blijven zien. Dus de oprit opnieuw laten bestraten in Hoogeveen, laat het doen door de vakmensen van Westerink Bestratingsbedrijf, samen en in heel goed overleg met jou, de eigenaar. Ook het terras in de tuin moet er natuurlijk mooi strak bij liggen, zonder staand water of groene aanslag door de algen.

Een terras aanleggen met tuintegels, ook dat is voor de beroepsmensen van Westerink helemaal niet moeilijk. Een terras dat groot genoeg is om lekker te genieten van de buitenlucht, maar niet te groot, waardoor het de overhand zou krijgen. Vakkundig aangelegde terrassen en oprijlanen, daarvoor moet je bij Westerink Stratenmakers zijn.

 

Terras aangelegd nabij en in de regio Hoogeveen vlakbij Noordscheschut, Hollandschveld, alteveer, Tiendeveen en Nieuweroord
Terras bestraten offerte

Wil je een offerte voor het bestraten van het terras? Ook voor het bestraten van het terras komen wij langs om te kijken naar de mogelijkheden. Zo kunnen wij de juiste prijs bepalen en je voorzien van extra informatie en advies.

 

 

 

 

Parkeerplaats in Hoogeveen bestraat naar wens met parkeervakken

Stratenmakersbedrijf in Hoogeveen en omgeving ook voor bedrijven

Westerink stratenmaker Hoogeveen doet natuurlijk niet alleen de kleine klusjes. Ook grotere projecten rond een bedrijf of een boerderij worden door ons aangenomen. De bestrating rond een industrieel bedrijf, een kantoor of boerderij is bijna even belangrijk als de vloeren binnen in de gebouwen. De aan- en afvoer van grondstoffen, voer of eindproducten moet immers goed, maar ook efficiënt verlopen.
Westerink stratenmakersbedrijf Hoogeveen is het ideale bedrijf om de op en afritten van uw bedrijf of het voorpleintje met parkeerplaatsen van uw kantoor goed, mooi en professioneel aan te laten leggen.

Het erf van een boerderij speelt nog meer rollen, in vergelijking met een voortuin of de bestrating rond een kantoor. Een boerderij is vaak zowel woning als bedrijf. De bestrating en de terrassen moeten dus zowel mooi als ook functioneel zijn. Door de bestrating in verschillende verbanden te leggen, bijvoorbeeld halfsteens of visgraat verband, elleboog of wildverband, kan er een onderscheid gemaakt worden dus het bedrijfsgedeelte en het woongedeelte, zonder dat de schoonheid van een oprit of tuinpad daarbij verloren raakt.

 

Voorbeelden van bestrating werkzaamheden of opnieuw bestraten: 

  • Oprit opnieuw laten bestraten
  • Terras aanleggen
  • Tuintegels leggen
  • Tuin laten bestraten
  • Sierbestrating
  • Parkeerplaats laten bestraten
  • Bedrijfsterrein laten aanleggen en bestraten
  • Plein opnieuw laten straten

 

Bij Westerink Stratenmaker Hoogeveen pakken we ook de grote klussen professioneel en met veel aandacht aan.

Wanneer klinkers gebruikt worden voor het aanleggen van bestratingen zullen er vooral aan de randen en in bochten hoekjes en gaatjes ontstaan waar een hele klinker niet in past. De meeste bedrijven korten de klinkers in en geven ze vorm door ze te kappen of te knippen. Daardoor zullen de klinkers afbrokkelen en het eindresultaat is ongelijke voegen. Westerink Hoogeveen kort de klinkers in met een speciale zaag voor het in vorm zagen van klinkers, de zogenaamde bandzaag.

Daardoor ontstaat een mooie, gladde snede en een precies passend stukje klinker. Westerink stratenmakersbedrijf doet dit met een bandzaag, een speciale zaag voor klinkers en stoepbanden bijvoorbeeld. Omdat de afwerking nu veel preciezer is ziet het geheel er mooier uit, bovendien blijft de bestrating beter liggen omdat het beter past. Westerink gebruikt ook verschillende trilplaten om de ondergrond goed en stevig af te trillen wat verzakking voorkomt. Het zijn de kleine details waar Westerink bestratingsbedrijf Hoogeveen in uitblinkt!

 

Mini kraan en mini shovol scheelt wat handwerk voor de voor bewerking van de bestrating
Besparen van man uren

Wij beschikken over een eigen mini shovel, mini kraan en trekker met kiepwagen beschikken voor het graven en de grondbewerking. Daarnaast hebben we een eigen grond depot waar we verschillende soorten zand op voorraad hebben liggen. Dit alles vergemakkelijkt en versneld het werk enorm en biedt voordeel in het uurtarief (man uren). Vergeleken met andere bestratingsbedrijven die vaak met de schep en kruiwagen de grond verzetten, de straat er met de hand uit halen en zand vanaf externe partijen laten komen scheelt dit aanzienlijk wat werk en in uw investering. Ook dragen wij zorg voor het afvoeren van uw materiaal.

 

Straat, erf of tuin bestraten prijs Hoogeveen. Goedkoop, ook bij Westerink stratenmaker Hollandscheveld

Oprit laten bestraten Hoogeveen, maar ook andere klussen. Voor ieder bestratingsproject maken we een offerte op met aantrekkelijke prijzen. Onze stratenmakers hebben veel ervaring en zijn juist daarom heel efficiënt. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe bestrating of om het opnieuw aanleggen van bestrating met het bestaande materiaal. Westerink is hét stratenmakersbedrijf in Hoogeveen, maar ook in Hollandscheveld voor een dergelijke klus. Vraag een offerte aan, zonder verdere verplichtingen. Ook een terras bestraten offerte ligt voor u klaar bij Westerink Hoogeveen.

 

 Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan