Stratenmaker in Meppel en omgeving nodig?

Ben je op zoek naar een stratenmaker in Meppel of omstreken? Met Westerink bestratingsbedrijf haal je een betrouwbare partner in huis. Westerink bestrating richt zich op oprit bestraten, tuin en terras bestraten, sierbestrating, plein bestraten en parkeerplaats bestraten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bestraten van opritten, pleinen en parkeerplaatsen. Ook om sierbestrating op je terras of rond jouw huis aan te leggen is Westerink bestrating de juiste partner om in te schakelen. De stratenmaker in Meppel en omgeving met jarenlange ervaring die snel en vakkundig werkt!

Besparen op man uren? Lees verderop meer.

Leuk bestrating project in Meppel met verhoogd terras
Opnieuw je bestaande terras of oprit laten bestraten

De voornaamste reden dat men een terras, oprit of plein wil her-bestraten is omdat het verzakt. Ook vervelende daarvan is dat het regenwater slecht wegloopt omdat het niet meer afloopt naar het laagste punt. Het is dan ook prima mogelijk om met de oude bestrating een mooi nieuw plein, terras of oprit aan te leggen. Vaak is de huidige bestrating immers nog niet versleten en is het zonde om daar nieuwe klinkers, waaltjes of tegels voor aan te schaffen. De ondergrond is dan ook het belangrijkste en de basis voor nieuwe bestrating en jarenlang plezier.


Ondergrond erg belangrijk? Lees verderop meer..
   

Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en denken graag mee, zodat we een passend voorstel kunnen maken. 

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 


Laag voor laag aftrillen van de ondergrond van de bestrating is erg belangrijk zie je op deze foto
Ondergrond is waar Westerink bestratingsbedrijf in Meppel zich positief onderscheid

Met de juiste ondergrond bewerking verzakt de bestrating minder snel en blijft het er veel langer mooi en strak bij liggen. Door de ondergrond te voorzien van stabiel zand en de grond laag voor laag aan te trillen voorkom je dat jouw bestrating in enkele maanden of na een jaar alweer is verzakt. Veel bestratingsbedrijven houden hier onvoldoende rekening mee! Wij onderscheiden ons door de ondergrond laag voor laag af te trillen. Daarnaast is een juiste afschot en afvoer van het regenwater van zeer groot belang. Het plaatsen van afwateringsgoten, straatkolken en putten op de juiste plekken zorgen ervoor dat het overtollige water goed weg kan lopen. Zeker met de steeds flinkere buien in ons land is dit zeker geen overbodige luxe.

 

Enkele voorbeelden van bestrating projecten 

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Nog meer gemak bij het stratenmakersbedrijf in Meppel en omstreken

Natuurlijk kun je er voor kiezen om zelf je terras of oprit eruit te halen en af te voeren om de kosten wat te dekken. Als professioneel bestratingsbedrijf in Meppel kunnen wij dit natuurlijk ook voor jouw verzorgen. Westerink bestratingsbedrijf beschikt over een eigen mini shovel, een mini kraan, en een trekker met kiepwagen voor het graven. Dit vergemakkelijkt het werk aanzienlijk en scheelt enorm in het uurtarief (man uren). Juist vergeleken stratenmakers rond Meppel die alles met de hand eruit rooien en zand vanaf externe partijen laten komen. Ook dragen wij zorg voor het afvoeren van uw materiaal. Vraag hier naar in ons terras bestraten offerte!

 

Stratenmaker aanleggen van een terras in Meppel
Terras en tuintegels laten leggen in Meppel

Tuinbestrating of een terras aanleggen in Meppel en omstreken laat je natuurlijk uitvoeren door Westerink bestratingsbedrijf. Veel klanten zijn bang dat het natuurgevoel verdwijnt wanneer zij kiezen voor sierbestrating in en om de tuin. Natuurlijk hoeft dit niet zo te zijn! Met een relatief klein oppervlakte aan sierbestrating blijft de tuin haar groene karakter behouden en is er toch genoeg ruimte om heerlijk te relaxen in de tuin op het terras. Ook de bestrating van uw oprit laat u het beste aan de ervaren stratenmaker over. Met het juiste gereedschap en de vele jaren ervaring is de oprit laten bestraten in Meppel een koud kunstje voor de mannen van Westerink.

Keramische tuintegels laten leggen

Door het terras te bestraten met mooie grote keramische tuintegels, geef je jouw terras een strakke, moderne uitstraling. Vanwege de hoge hardheid, krasbestendigheid en het vuurvaste karakter van de keramische tuintegels zijn deze dan ook zeer geschikt voor de bestrating van je terras. Keramische tuintegels leggen is een specialistische klus. Niet alleen zijn de tegels hoekiger en groter dan van formaat, ook vereisen de keramische tuintegels een andere manier van leggen. Dit laat je dan ook graag over aan de stratenmaker in Meppel, zodat jij lang en snel kunt genieten van een mooi, strak terras.

 

Parkeerplaats bestraat bij een bedrijf in regio Meppel
Stratenmakersbedrijf rond Meppel en omstreken ook voor bedrijven

Westerink bestratingsbedrijf kan ook de grotere klussen aan! Wellicht zou je rondom je bedrijf of boerderij een erf willen laten aanleggen. Ook het bestraten van erven is verstandig om uit te laten voeren door een professioneel stratenmakers bedrijf uit Meppel. De meestal zwaar belaste erven worden doorgaans met klinkers bestraat en niet met tegels. Klinkers kunnen namelijk meer gewicht hebben als tegels. De bestrating kan in vele verbanden of profielen gelegd worden zoals halfsteens, visgraad, elleboog of wildverband.

Voorbeelden van bestrating werkzaamheden of opnieuw bestraten: 

  • Oprit opnieuw laten bestraten
  • Terras aanleggen
  • Tuintegels leggen
  • Tuin laten bestraten
  • Sierbestrating
  • Parkeerplaats laten bestraten
  • Bedrijfsterrein laten aanleggen en bestraten
  • Plein opnieuw laten straten

 

Ook de grote klussen worden professioneel benaderd

Waar de meeste concurrenten van ons de klinkers nog altijd knippen wanneer zij afgekort dienen te worden doen wij dit niet. Het zorgt voor beschadigde en afgebrokkelde klinkers wat niet al te netjes staat. Westerink stratenmakersbedrijf doet dit met een bandenzaag (speciale afkort zaag voor bestrating) waardoor de bestrating zoals klinkers en bestrating er netjes bij liggen. Hierdoor is het totaal beeld geweldig en zeer strak, dus ook de afwerking. Ze gebruiken ook verschillende trilplaten om de ondergrond goed en stevig af te trillen wat verzakking voorkomt. Het zijn de kleine dingen waar vaak geen rekening mee gehouden wordt waar Westerink bestratingsbedrijf te Meppel in uitblinkt!

 

Mini kraan en mini shovol scheelt wat handwerk voor de voor bewerking van de bestrating
Besparen van man uren

Wij beschikken over een eigen mini shovel, mini kraan en trekker met kiepwagen beschikken voor het graven en de grondbewerking. Daarnaast hebben we een eigen grond depot waar we verschillende soorten zand op voorraad hebben liggen. Dit alles vergemakkelijkt en versneld het werk enorm en biedt voordeel in het uurtarief (man uren). Vergeleken met andere bestratingsbedrijven die vaak met de schep en kruiwagen de grond verzetten, de straat er met de hand uit halen en zand vanaf externe partijen laten komen scheelt dit aanzienlijk wat werk en in uw investering. Ook dragen wij zorg voor het afvoeren van uw materiaal.

 

Straat, erf of tuin bestraten prijs Meppel. Goedkoop bij Westerink

Elke bestratingsklus zullen wij tegen aantrekkelijke prijzen voor je klaren. Al onze stratenmakers hebben ruim ervaring en werken efficiënt. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe bestrating, of om het opnieuw bestraten met de huidige bestrating zoals die er al in liggen. Westerink is hét stratenmakersbedrijf in de regio Meppel voor de klus. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

 Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan