Bestratingsbedrijf in Nieuwleusen

Bestratingsbedrijf voor Nieuwleusen

Stratenmaker in Nieuwleusen nodig? Met bestratingsbedrijf Westerink Bestrating ben je verzekerd van kwaliteit en betr9ouwbaarheid. Onze deskundige stratenmakers pakken elke klus op professionele wijze aan en zorgen ervoor dat jouw bestrating er netjes bij komt te liggen. Je kunt ons inhuren voor zowel kleine klussen als grote projecten. Wij helpen je graag verder. We zijn werkzaam in Nieuwleusen, maar je vindt ons ook in Balkbrug, Staphorst, Rouveen, Dalfsen en Ommen.

Oprit opnieuw bestraten? Lees verderop meer…

De stratenmaker voor Nieuwleusen

De stratenmakers van Westerink Bestrating staan voor je klaar in Nieuwleusen. Uiteraard wil je niets anders dan de beste kwaliteit voor jouw tuin of terrein. Een goede juiste bestrating is dan ook van groot belang, slecht straatwerk kan je tuin immers onverzorgd laten lijken. Wij beschikken over eigen machines, zoals een mini shovel, een mini kraan en een trekker met kiepwagen, wat het werk een stuk vergemakkelijkt. Grond kan machinaal verzet worden en oude bestrating wordt er niet meer met de hand uitgehaald. Daarnaast hoeven onze stratenmakers in Nieuwleusen niet op een derde partij te wachten bij het bestraten, omdat wij over een eigen gronddepot beschikken. Het werk gaat op deze manier een stuk sneller, we werken efficiënter en jij bespaart daarmee op man-uren.

Je kunt bij onze stratenmakers in Nieuwleusen terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • bestraten tuin
  • parkeerplaats aanleggen
  • leggen van keramische tegels
  • oprit bestraten
  • erf bestraten
  • bestrating bedrijventerrein
  • sierbestrating

Grote bestratingsklus? Lees verderop meer…

Stratenmakersbedrijf in Nieuwleusen

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Nieuwleusen om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Oprit opnieuw laten bestraten

Eén van de werkzaamheden waar onze stratenmakers zich mee bezig houden is het opnieuw bestraten van de oprit. Bij veelvuldig gebruik van je oprit, bestaat er een kans dat deze gaat verzakken. Losliggende klinkers of tegels en plasvorming is het gevolg. Herbestraten van de oprit kan dan een goede oplossing bieden. Bij het opnieuw bestraten wordt de oude bestrating eerst verwijderd. Indien de bestrating nog van goede kwaliteit is, is het mogelijk om deze te hergebruiken. Dat scheelt je natuurlijk een hoop kosten. De ondergrond van je bestrating is erg belangrijk. Je kunt hiervoor normaal zand gebruiken, maar gestabiliseerd zand is een stuk stabieler. Om ervoor te zorgen dat de bestrating er netjes bij blijft liggen, wordt de ondergrond laag voor laag aangetrild. De grond wordt stabieler en beter verdicht, waardoor verzakking minder snel zal voorkomen. Ook zorgen onze stratenmakers in Nieuwleusen voor het juiste afschot, het verloop van het oppervlak naar de afvoerputten. Het regenwaterafvoer is op deze manier een stuk beter en het water kan goed en snel weglopen. Plasvorming is daarmee verleden tijd.

Stratenmaker in Nieuwleusen

Keramische tegels laten leggen

Het leggen van keramische tuintegels is een specialistische klus, die je graag overlaat aan de professional. Onze stratenmakers in Nieuwleusen zijn gespecialiseerd in het leggen van keramische tegels en zorgen ervoor dat je nog lang van deze mooie tuintegel kunt genieten. Keramische tuintegels zijn een stuk zwaarder dan normale bestrating en om verzakking te voorkomen, dient de ondergrond stabiel te zijn. Ons bestratingsbedrijf maakt gebruik van de laag voor laag aantriltechniek waardoor de ondergrond stabieler wordt. Daarnaast adviseren onze stratenmakers in Nieuwleusen gestabiliseerd zand of zand op cement basis als ondergrondmateriaal. Je zult daarmee nog langer genieten van een mooi terras.

Voorbeeldprojecten

De stratenmakers voor Nieuwleusen zitten niet stil, maar hebben al vele projecten op hun naam staan. Hieronder enkel projecten in de regio.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Westerink Bestrating: ook voor de grote klus

Westerink Bestrating is een professioneel bestratingsbedrijf voor Nieuwleusen en omgeving. Niet alleen staan wij klaar voor de kleine bestratingsklussen, zoals het bestraten van een terras, oprit of tuinpad, maar ook voor de grote projecten zijn wij inzetbaar. Zo leggen wij graag de bestrating van het bedrijventerrein aan, kunnen wij het erf van een boerderij bestraten of bestraten wij de parkeerplaats van jouw kantoor. Daar wij de beschikking hebben over klein machinaal, een eigen gronddepot en specialistische materialen, zoals een bandenzaag, wordt elke klus groot of klein professioneel benaderd en kunnen wij veel werk verzetten in korte tijd. Bestratingsklussen kunnen wij dan ook tegen mooie prijzen voor je klaren. Neem contact op met ons bestratingsbedrijf voor Nieuwleusen en vraag naar de mogelijkheden.