Bestratingsbedrijf in Smilde

Ben je op zoek naar een stratenmakersbedrijf in Smilde en omgeving? Dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Van het bestraten van je oprit tot sierbestrating of zelfs het bestraten van een complete parkeerplaats, voor Westerink Bestrating is geen klus te veel. Met jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij iedere klus succesvol en professioneel afronden. Onze stratenmakers in Smilde staan voor je klaar.

Voorbeelden van onze bestratingsprojecten? Lees hieronder verder…

Bestrating in Smilde

Als stratenmakersbedrijf in Smilde en omgeving kunnen wij je helpen bij al je bestratingsklussen. Dit houdt in dat wij niet alleen het uitvoerende werk voor je kunnen doen, maar dat wij ook al eerder in het proces betrokken kunnen zijn. Zo kun je bij ons terecht met al je vragen over bestrating en kunnen wij je ook helpen bij de keuze van de juiste tegels. Het kiezen van de juiste tegels is immers van belang om lang van de tuin te kunnen genieten. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede kennis kunnen wij je vakkundig advies geven. 

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Ommen om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan


De juiste ondergrond kiezen

Om de bestrating goed tot zijn recht te kunnen laten komen, is het van belang dat de juiste ondergrond gebruikt wordt. Westerink Bestrating besteedt veel aandacht aan het creëren van een stevige ondergrond voor jouw bestrating. De grond wordt laag voor laag aangetrild door de stratenmakers in Smilde. Hierdoor wordt er een verdichte ondergrond gevormd, waarbij verzakkingen worden voorkomen. Dit proces kost niet heel veel tijd voor de stratenmakers in Smilde en is dan ook zeker de moeite waard. Over het algemeen bestaan er drie soorten ondergrond die gebruikt worden tijdens het bestraten.

  • Normaal zand: Normaal zand heeft een vastheid van maximaal 40%. Hierdoor is het niet geschikt om zware tegels mee te bestraten. Daarnaast is het ook minder geschikt om dunne, lichtere tegels mee te bestraten omdat deze niet kunnen worden aangetrild.
  • Gestabiliseerd zand: Gestabiliseerd zand heeft een vastheid van 60%. Het is een combinatie waarbij zand is gemengd met een klein beetje cement. Hierdoor is de ondergrond geschikt voor keramische tegels, maar ook voor andere zwaardere tuintegels.
  • Zand op cement basis: Zand op cement basis heeft een vastheid van 90% en is daarmee de meest stevige basis voor het leggen van bestrating, waaronder keramische tuintegels.
Westerink Bestrating, stratenmaker in Smilde en omgeving, helpt graag bij het kiezen van de juiste ondergrond.

Besparen op manuren? Lees hieronder verder…

Enkele voorbeelden van bestratingsprojecten

Hieronder zie je enkele projecten die eerder zijn uitgevoerd door Westerink Bestrating.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Keramische tegels laten leggen in Smilde

Keramische tegels leggen is een vak op zich. Dit komt omdat keramische tegels vaak groter en zwaarder zijn dan normale tegels. Daarnaast zijn deze tegels ook een stuk kwetsbaarder, waardoor ze niet kunnen worden aangetrild. Het is in dit geval dan ook extra belangrijk dat de ondergrond goed wordt voorbereid. Wil je keramische tegels laten leggen? Schakel dan een professioneel stratenmakersbedrijf in. Deze kan de klus op specialistische wijze uitvoeren en zo geniet jij langer van je tuin.

Oprit bestraten in Smilde

Wil je je oprit bestraten in Smilde? Dan ben je bij Westerink Bestrating ook aan het juiste adres. Bij het bestraten van een oprit is de ondergond des te belangrijker. Hier moeten immers één of meerdere auto‘s op komen te staan. Om een stevige ondergrond te creëren maken onze stratenmakers in Smilde gebruik van ophoogzand en wordt de grond goed afgetrild. Daarnaast wordt de grond goed verdicht om verzakkingen te voorkomen. Tijdens het bestraten van jouw oprit houden wij ook rekening met de waterafvoer en riolering. Zo zorgen wij ervoor dat de oprit voldoende afloopt, zodat het water niet op de oprit blijft liggen. Voor optimale stevigheid van de oprit is het aan te raden om de tegels in keper- of elleboogverband te leggen. Hierdoor blijven de tegels strak op hun plek liggen en worden verschuivingen en verzakkingen voorkomen. Door je oprit aan te laten leggen door Westerink Stratenmakersbedrijf in Smilde, ben je verzekerd van een prachtige oprit waar je de komende jaren niet meer naar om hoeft te kijken. Ook kun je ervoor kiezen om je oprit opnieuw te laten bestraten. Dit kan als je bijvoorbeeld bent uitgekeken op je huidige oprit of de huidige oprit is flink verzakt.

Je oprit laten bestraten in Smilde kan door Westerink Bestrating.

Besparing op manuren

Onze stratenmakers in Smilde komen jou graag helpen bij je bestratingsklus. Een mooie bijkomstigheid aan het inhuren van onze stratenmakers is dat je bij ons bespaart op manuren. Wij beschikken namelijk zelf over de benodigde machines. Hierbij kun je denken aan een mini shovel, een mini kraan en tractor met kiepwagen. Hierdoor hoeven wij deze machines niet via derden te huren. Daarnaast hebben wij, als stratenmakersbedrijf in Smilde, ook een eigen gronddepot. Hier worden verschillende soorten grond opgeslagen, waardoor wij hier snel bij kunnen. Dit draagt dan ook bij aan de snelheid en efficiëntie van de klus. Er gaat dus minder tijd verloren aan het regelen van dat soort dingen, waardoor wij alle tijd kunnen besteden aan het bestraten. Daar komt bij dat wij eventueel oud materiaal netjes voor je afvoeren. Hierdoor kun jij na afloop van de klus gelijk genieten van je nieuwe bestrating.

Westerink Stratenmakersbedrijf voor Smilde en omgeving

Ben je op zoek naar een stratenmakersbedrijf in Smilde en omgeving? Dan helpen wij, van Westerink Bestrating, je graag. Je kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende bestratingsklussen:

  • De aanleg van een parkeerplaats of bestrating bij bedrijventerreinen
  • Herbestraten van je oprit of een nieuwe oprit aanleggen
  • Aanleggen van een terras
  • Keramische tegels leggen
  • Sierbestrating

Heb je vragen over één van onze diensten of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze stratenmakers beantwoorden graag al je vragen en kunnen je advies geven indien gewenst