Stratenmaker in Assen

Stratenmaker in Assen

Bestratingsbedrijf in Assen nodig? Dan kies je voor Westerink Bestrating. Met jarenlange ervaring als stratenmaker, ben je verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Ook voor de omgeving Assen in plaatsen zoals Rolde, Smilde, Hooghalen, Zeijen en Bovensmilde staat de stratenmaker van Westerink Bestrating voor je klaar. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het (her)bestraten van oprit, tuintegels plaatsen, keramische tuintegels plaatsen en sierbestrating.


Besparen op manuren?
Leer hierover verderop meer…

Keramische tegels laten leggen

Keramische tuintegels leggen is een specialistisch werk. De tegels zijn vaak groot van formaat en erg zwaar. Ze vereisen dan ook een andere manier van leggen. Voor het leggen van keramische tuintegels in Assen, neem je dan ook contact op met de stratenmaker voor Assen: Westerink Bestrating. Met onze ervaring op dit gebied, laat je dit specialistische werkje met een gerust hart aan ons over. Wij van Bestratingsbedrijf Westerink weten dat de ondergrond erg belangrijk is. Dit is de basis die ervoor zorgt dat verzakking van de keramische tegels n iet of nauwelijks voorkomt. Voor keramische tegels is gestabiliseerd zand of zand op cement basis de beste keuze. Met onze speciale laag-voor-laag-aantril techniek wordt de ondergrond mooi egaal en hard. De kans op verzakking van de keramische tuintegels bij jou in Assen is dan erg klein. Meer weten over keramische tuintegels in Assen laten leggen door een stratenmaker voor Assen? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.


Opnieuw oprit bestraten in Assen?
Lees hierover verderop meer…

Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs in Assen en omgeving om de situatie te bekijken en denken graag mee, zodat we een passend voorstel kunnen maken. 

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

Bestratingsbedrijf voor Assen en omstreken

De stratenmaker voor Assen en omgeving neemt zowel grote als kleine klussen aan. Denk bijvoorbeeld bij bestrating rondom je boerderij of bedrijf aan ons. Dit heeft extra aandacht nodig. Bestrating waar zwaar machinaal overheen rijdt, verzakt immers eerder dan dat waar nauwelijks verkeer overheen gaat. Het is dus verstandig deze aan te laten leggen door een professioneel bedrijf met voldoende ervaring. Stratenmaker bedrijf Westerink weet dit en besteedt daarom extra aandacht aan de ondergrond. Door het juiste zand te kiezen en laag-voor-laag de grond aan te trillen, is de kans op verzakking klein. Ook wil je dat de bestrating rondom je bedrijf er netjes bijligt. Afgebrokkelde stenen zijn niet welkom. Wij maken gebruik van een bandzaag, een speciale afkortzaag voor bestrating. De klinkers worden dan altijd netjes afgekort en je ziet geen afgebrokkelde, kapotte klinkers terug in jouw oprit, straat of pad. Dat komt wel zo professioneel over op je klanten!

Enkele voorbeeldprojecten

Westerink Bestrating heeft verschillende projecten in Assen en omgeving op zijn naam staan. Hieronder een greep uit al onze projecten.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Besparen op man uren

Voor zowel grote als kleine klussen schakel je de stratenmakers voor Assen, Westerink, in. Wanneer je ons inhuurt voor het bestraten van de oprit, terras of parkeerplaats, bespaar je gegarandeerd op manuren. Westerink beschikt namelijk over een eigen mini shovel, mini kraan en trekker met kiepwagen. Voor jou betekent dat, dat we snel te werk kunnen gaan. Waar andere stratenmakers klinkers en tegels met de hand eruit halen, kunnen wij dat met onze machines sneller doen. Daarnaast beschikken we over een eoigen gronddepot, waar we verschillende soorten zand hebben opgeslagen. We zijn dus niet afhankelijk van derden. Zo bespaar je op manuren.

Ondergrond is de basis van je bestrating

Wanneer je lang van je bestrating wilt kunnen genieten, is een goede ondergrond de juiste basis. Stratenmakersbedrijf Westerink huur je in om lang te kunnen genieten van je oprit en bestrating. Welke vorm van bestrating je ook kiest bij jou in Assen, de ondergrond is de basis.

Laat je oprit bestraten door Westerink Bestrating

Het verdichten van de grond is het meest belangrijk. Wanneer dit niet gebeurd of niet op de juiste wijze gebeurd, is de kans op verzakking een stuk groter. Doordat wij gebruik maken van een aantriltechniek, wordt de grond stabieler en heb je langer plezier van je bestrating. Daarnaast is de keuze van de soort ondergrond erg belangrijk. Bij de zwaardere variant tegels, zoals keramische of natuurtegels wordt dan ook geadviseerd gestabiliseerd zand of zand op cement basis te kiezen.

Waterafvoer door de stratenmaker voor Assen

Een ander belangrijk punt waar de stratenmakers voor Assen rekening mee houden bij de aanleg van bestrating, is waterafvoer. De afvoer van hemelwater is belangrijk, omdat het plasvorming tegengaat. Door verschillende afvoerpunten in je tuin aan te leggen verklein je de kans op verzakking en kun je langer van de bestrating in Assen genieten!