Stratenmaker in Beilen of omgeving nodig?

Wanneer je een stratenmaker in Beilen zoekt, ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar om je oprit te bestraten, de tuin of het terras te betegelen, sierbestrating aanleggen of pleinen of parkeerplaatsen te bestraten. Westerink Bestrating is de stratenmaker voor Beilen en omgeving met jarenlange ervaring. Wij zijn werkzaam in Beilen, maar ook in de omliggende plaatsen, zoals Zwiggelte, Spier, Wijster, Westerbork en Drijber.


Minder manuren? Lees hierover verderop meer...


Keramische tegels in Beilen

Westerink Bestrating is gespecialiseerd in het leggen van keramische tegels. Ben jij op zoek naar een stratenmaker in Beilen door wie jij op vakkundige wijze deze keramische tuintegels laten leggen kunt? Neem dan contact met ons op. Het leggen van keramische tegels is specialistisch werk. Westerink Bestrating zorgt ten eerste voor een goede ondergrond en gebruikt om verzakking te voorkomen een laag-voor-laag-aftriltechniek. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij langer kunt genieten van je keramische terrastegels.Westerink Bestrating: ook voor grote klussen! Lees hierover verderop meer...

keramische tegels bestrating in Beilen

Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en denken graag mee, zodat we een passend voorstel kunnen maken. 

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 


Besparen op man-uren

Wanneer je Westerink Bestrating inschakelt voor je bestratingswerkzaamheden, weet je zeker dat je manuren bespaart. Wij beschikken namelijk over een eigen mini shovel, een mini kraan en een trekker met kiepwagen voor het graven en de grondbewerking. Ook hebben we een eigen grond depot waar we verschillende soorten zand op voorraad hebben liggen. Mede hierdoor kunnen wij snel en eenvoudig te werk gaan en biedt het veel voordeel in het uurtarief (man uren). Zeker wanneer je het vergelijkt met andere stratenmakers die al het werk met de hand moeten verzetten. Natuurlijk dragen wij tevens zorg voor het afvoeren van jouw materiaal, waardoor alles direct netjes is en je van je nieuwe bestrating kunt genieten.besparen op manuren op bestrating in Beilen

 

Enkele voorbeelden van bestrating projecten 

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin


 

Stratenmakers voor grote en kleine klussen in Beilen

Westerink Bestrating huur je in voor al je klussen: groot en klein! Wij weten dat de bestrating rondom een bedrijf of een boerderij vrijwel even belangrijk is, als de binnenvloeren. De aan- en afvoer van grondstoffen, voer of eindproducten moet immers efficiƫnt en gemakkelijk verlopen. Westerink stratenmakersbedrijf voor Beilen zijn de juiste stratenmakers voor je klus in Beilen. Wij zorgen ervoor dat je op- en afritten van het bedrijf of het voorpleintje met parkeerplaatsen van je kantoor er goed, mooi en professioneel bijliggen.
Bestratingsbedrijf Westerink wil geen beschadigde of afgebrokkelde klinkers in de bestrating terugzien. Daarom maken wij voor het afkorten van de klinkers gebruik van een bandzaag (een speciale afkortzaag voor bestrating). De bestrating zal er daardoor netjes bij komen liggen. Het totaalbeeld is een strak geheel. Tevens maakt Westerink Bestrating in Beilen gebruik van een speciale laag voor laag aftriltechniek. Dit maakt de onderlaag stevig en voorkomt verzakking van je bestrating in Beilen!


 

Westerink stratenmakers voor Beilen en omgeving

Wanneer je op zoek bent naar een stratenmaker in Beilen, kom je terecht bij Westerink Stratenmakers. Westerink Bestrating kan grote en kleine klussen aan. Wellicht wil je rondom je bedrijf of boerderij een erf aanleggen. Hiervoor zoek je uiteraard een professioneel stratenmakersbedrijf. Erven worden doorgaans zwaar belast en daarom bestraten wij deze veelal met klinkers en niet met tegels. Klinkers kunnen namelijk meer gewicht hebben dan tegels. De bestrating kan in vele verbanden of profielen gelegd worden, Zoals in halfsteens-, visgraat-, elleboog- of wildverband. Wij kunnen je hierin uitstekend adviseren.

Voorbeelden van bestrating werkzaamheden waar de Westerink stratenmakers in Beilen je mee van dienst kunnen zijn:

  • Terras aanleggen
  • Oprit opnieuw laten bestraten
  • Parkeerplaats laten bestraten
  • Tuintegels leggen
  • Tuin laten bestraten
  • Bedrijfsterrein laten aanleggen en bestraten
  • Plein opnieuw laten straten
  • Sierbestrating


bestraten in Beilen

 

Soorten bestratingen bij Westerink

Hieronder vind je verschillende inspiratie voorbeelden van waaltjes, klinkers en tegels die wij kunnen leveren en leggen. Deze zijn leverbaar in verschillende soorten, afmetingen en kleuren.

Lees verder Keramische terrastegels

Keramische terrastegels

Lees verder Sierbestrating

Sierbestrating

Lees verder Gebakken bestrating

Gebakken bestrating

Lees verder Betonklinkers

Betonklinkers

Lees verder Stapelblokken

Stapelblokken

Lees verder Grind en split

Grind en split 

Waterafvoer in je tuin: erg belangrijk!

De afvoer van het hemelwater in je tuin, zorgt voor een langer levensduur van je bestrating. Het is daarom ook belangrijk om voor voldoende afvoerpunten in je tuin te zorgen. Plasvorming op je bestrating, plein, terras of oprit worden zo voorkomen en daarmee verzakking van het straatwerk. 
afvoer regenwater bestrating beilen
afvoer hemelwater
voorkom plasvorming van bestrating