Stratenmaker in Dalen

Stratenmaker in Dalen

Op zoek naar een stratenmaker voor een bestrating in Dalen? De stratenmaker van Westerink Bestrating staan voor je klaar. Ons bestratingsbedrijf is een professioneel stratenmakersbedrijf met vele jaren ervaring en passie voor het vak. Oprit bestraten, parkeerplaats aanleggen, erf herbestraten of de aanleg van een terras zijn enkele voorbeelden van bestratingsklussen waar onze stratenmakers in Dalen graag mee aan de slag gaan. Je vindt ons niet alleen in Dalen, maar ook in de omliggende plaatsen als Emmen, De Krim, Wachtum, Zwinderen, Nieuw-Amsterdam en Coevorden zijn wij werkzaam.

Besparen op man-uren? Lees verderop meer…

Bestrating in Dalen

De stratenmakers in Dalen van Westerink Bestrating kunnen je van dienst zijn bij verschillende bestratingsprojecten. Het bestraten van een oprit is bijvoorbeeld geen probleem. Maar je kunt ook aan andere soorten van bestrating denken. Misschien wil je jouw tuin veranderen in een moderne, onderhoudsvriendelijke tuin. Door je tuin te bestraten is tuinieren vrijwel niet meer nodig. Uiteraard is het voor de aankleding dan wellicht leuk om hier en daar een bloempot te plaatsen, maar over de bestrating hoef je je niet druk te maken. Doordat wij rekening houden met afwatering en drainage blijven er bij jou op de bestrating geen grote plassen achter na een regenbui. Daarnaast is de keus in soorten bestrating ook enorm. Wij kunnen je enkele voorbeelden van bestrating laten zien, maar het is ook mogelijk dat je zelf tuintegels uitzoekt. Voor bestrating in Dalen neem je contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Oprit opnieuw bestraten? Lees verderop meer…

Bestrating in Dalen

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Dalen om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Keramische tegels laten leggen

Een mooi terras aanleggen met keramische tuintegels? Dat laat je graag over aan de professional. Het leggen van keramische tegels is specialistisch werk. Deze tegels zijn vaak niet goedkoop en je wilt er dan ook lang van kunnen genieten. Door deze tuintegels te laten leggen door de stratenmakers in Dalen van Westerink Bestrating, ben je verzekerd van een mooi resultaat waar je nog lang van kunt profiteren. De basis van een goed terras van keramische tuintegels is de ondergrond. Wij raden gestabiliseerd zand of zand op cement basis aan. Dit zand kent een hogere dichtheid, waardoor het een stabielere ondergrond vormt. Deze ondergrond wordt door onze stratenmakers laag voor laag aangetrild, zodat de dichtheid overal gelijk is. Hierop worden de keramische tuintegels gelegd. Deze tegels zijn extreem hoekig en maatvast, zodat het van groot belang is deze op de juiste manier te verwerken. Dankzij onze ervaring geniet je nog lang van jouw nieuwe terras.

Herbestraten van je oprit

Ligt jouw oprit er niet meer zo mooi bij? Is de boel verzakt door de jaren heen of blijft er na een regenbui veel water liggen? Dan is het verstandig om je oprit te laten herbestraten door de stratenmakers in Dalen. Uiteraard kun je hiervoor gebruik maken van nieuwe klinkers of tegels, maar ons bestratingsbedrijf in Dalen kan ook bekijken of de oude bestrating opnieuw gebruikt kan worden. De oude bestrating wordt door ons verwijderd en de ondergrond wordt aangevuld en laag voor laag aangetrild. Door de grond goed te verdichten blijft deze ondergrond stabiel en wordt de kans op verzakking verkleind. Daarnaast wordt er rekening gehouden met voldoende afschot, zodat het regenwater goed weg kan lopen. Om de oprit helemaal af te maken wordt deze afgewerkt met zilverzand. Door zilverzand te gebruiken bij het invegen, wordt de bestrating nog meer stabiel. Zilverzand heeft immers een hogere dichtheid , vanwege de kleinere korrelgrootte ten opzichte van normaal zand. Daarnaast geeft de lichtgekleurde korrel een mooie uitstraling aan de oprit en maakt dit het plaatje helemaal af.

Keramische tegels laten leggen in Dalen

Projecten

Westerink Bestrating, de stratenmaker voor Dalen, heeft al vele projecten op zijn naam staan. Hieronder vind je een greep uit deze projecten.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Bespaar op man-uren met het bestratingsbedrijf voor Dalen

Bij Westerink Bestrating pakken we elke klus, groot of klein, op professionele wijze aan. Onze stratenmakers in Dalen hebben de beschikking over een eigen mini shovel en trekker met kiepwagen, zodat het verwijderen van oude bestrating erg eenvoudig gaat. Grond hoeft niet verzet te worden met schep en kruiwagen, maar kan machinaal gebeuren. Daarnaast hebben we een eigen grond depot en zijn wij dus niet afhankelijk van derden. Zand van externe partijen laten komen duurt vaak lang, terwijl wij nu direct verder kunnen. Dit alles versnelt het werk enorm en biedt aanzienlijk veel voordeel in het aantal manuren.

Westerink Bestrating in Dalen

Weten wat ons bestratingsbedrijf in Dalen voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar voor het bestraten van je oprit, de aanleg van een terras, het straatwerk rondom je bedrijf of erf en de aanleg van een parkeerplaats. Met de stratenmakers van Westerink kun je gegarandeerd nog lang vooruit met jouw bestrating in Dalen.