Stratenmaker voor Dwingeloo en omgeving: Westerink Bestrating

Op zoek naar een bestratingsbedrijf in Dwingeloo? Met de stratenmakers van Westerink Bestrating ben je verzekerd van kwaliteit. Bij ons ben je aan het juiste adres voor bestrating van oprit, tuin en terras bestrating, sierbestrating, het bestraten van parkeerplaatsen en keramische tegels leggen. Met vele jaren ervaring als stratenmaker, is Westerink Bestrating het stratenmaker bedrijf voor Dwingeloo en omgeving, zoals Diever, Pesse, Ansen, Spier en Wijster.Een grote klus? Westerink Bestrating! Lees hierover verderop meer…Oprit (her)bestraten

Een belangrijke reden voor het her bestraten van een oprit is het verzakken ervan. Doordat je oprit steeds belast wordt met een groot gewicht, zoals je auto of bus, bestaat de kans op het verzakken ervan. In dat geval neem je contact op met bestratingsbedrijf Westerink. Onze stratenmakers kunnen vaak met je oude klinkers, waaltjes of tegels de oprit opnieuw bestraten. Zo hoef je geen nieuw materiaal aan te schaffen, omdat je oude bestrating nog niet versleten is. Om het verzakken tegen te gaan en te voorkomen dat je na een korte poos weer opnieuw moet betraten, zullen onze stratenmakers in Meppel extra aandacht besteden aan de ondergrond.

Oprit bestraten Dwingeloo


Ondergrond als basis voor je straatwerk Lees hierover verderop meer…Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs in Dwingeloo om de situatie te bekijken en denken graag mee, zodat we een passend voorstel kunnen maken. 

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan


Het bestratingsbedrijf voor kleine en grote klussen in Dwingeloo

De stratenmakers van Westerink Bestrating staan voor zowel grote als kleine klussen klaar. Voor veel bedrijven en boerderijen is de bestrating rondom even belangrijk als de vloeren binnen. Grondstoffen worden met grote tractoren of vrachtwagens in- en uitgevoerd en de bestrating moet daarop voorbereid zijn. Je wilt immers geen grote plassen en modderpoelen bij je bedrijf. Westerink, het bestratingsbedrijf voor Dwingeloo zorgt ervoor dat de betrating er netjes, maar ook functioneel bijligt. Wij trillen de ondergrond meerdere keren aan en zorgen voor een goede waterafvoer, zodat jouw bestrating er netjes bijligt.

Bestrating in Dwingeloo

Een ander belangrijk punt bij een professionele uitstraling van je bedrijf of kantoor, is dat de bestrating er keurig bijligt. Afgebrokkelde klinkers in de bestrating zijn niet netjes en dat willen wij van Bestratingsbedrijf Westerink dan ook voorkomen. Daarom maken wij voor het afkorten van de klinkers gebruik van een bandzaag (een speciale afkortzaag voor bestrating). Door het nette klinkerpad, is het totaalbeeld een strak geheel. Tevens maken onze stratenmakers in Dwingeloo gebruik van een speciale laag voor laag aantriltechniek. Dit maakt de onderlaag stevig en voorkomt verzakking van je bestrating in Dwingeloo!


Enkele voorbeelden van bestrating projecten 

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin


Bespaar op manuren met je straatwerk in Dwingeloo

Bij Westerink Bestrating beschikken we over vele mogelijkheden. Zo hebben wij een eigen minishovel, wat het verwijderen van oude bestrating, het afgraven van grond en het verzetten van grond vergemakkelijkt. Ook beschikken we over een mini kraan en trekker met kiepwagen. Daarnaast hebben we een eigen grond depot waar verschillende soorten zand op voorraad liggen. Zo zijn wij niet afhankelijk van anderen en vergemakkelijkt en versneld het ons werk. Voor jou betekent dat besparing op de kosten. Er zijn immers veel minder manuren nodig, dan wanneer we dit bestratingswerk met schep en kruiwagen moeten doen. Een ander voordeel voor jou is dat we het materiaal voor je afvoeren. Zo heb je ook na het bestraten in Dwingeloo geen werk meer en is je straat helemaal af.

Wat kunnen onze stratenmakers voor je betekenen?

Voor al je straatwerk in Dwingeloo neem je contact op met Westerink Bestrating. Onze stratenmakers staan voor je klaar om bestrating in vele verbanden of profielen te leggen. Denk aan het halfsteens-, visgraat-, elleboog- of wildverband. Advies nodig bij wat het beste bij jouw bestrating past, neem dan contact met ons op.

We kunnen jou onder andere met de volgende werkzaamheden van dienst zijn:

  • Oprit (opnieuw) bestraten
  • Keramische tegels aanleggen
  • Terras aanleggen
  • Parkeerplaats aanleggen
  • Bedrijfsterrein aanleggen en/of her-bestraten
  • Sierbestrating
  • Tuintegels leggen

Keramische tuintegels aanleggen in Dwingeloo

Eén van de specialiteiten van de stratenmakers in Dwingeloo, is het leggen van keramische tuintegels. Deze extreem rechte, gekalibreerde tegels vragen om een specialistische werkwijze. Daarnaast is de ondergrond voor keramische tuintegels erg belangrijk. Je kunt kiezen voor gestabiliseerd zand, wat zorgt voor een 60% vaste ondergrond of zand op cement basis met een vastheid van 90%. Om verzakking te voorkomen wordt de grond laag voor laag afgetrild. Dat zorgt ervoor dat je lang van je tuinterras van keramische tegels kunt genieten.

Ondergrond is de basis voor je bestrating in Dwingeloo

Verzakkingen en plasvorming zijn verschijnselen die je niet wilt zien bij je bestrating. Met de juiste ondergrond en de bewerking hiervan, voorkom je deze verschijnselen. Onze stratenmakers kunnen je adviseren in welke soort ondergrond voor jouw bestrating het meest geschikt is. Normaal zand met een vastheid van maximaal 40% is prijstechnisch erg interessant en ook prima geschikt voor straatwerk wat enkel licht belast wordt. Krijgt jouw bestrating met een meer intensieve belasting te maken, dan is gestabiliseerd zand met een 60% vaste ondergrond een betere keuze. Ben je van plan keramische tegels te leggen, dan is zand op cementbasis met een vastheid van 90% het meest geschikt. Op deze manier kun je het langst van jouw bestrating in Dwingeloo genieten.

De bewerking van de ondergrond wordt door onze stratenmakers gedaan door de grond te verdichten. Door de grond laag voor laag aan te trillen, wordt er een stabiele ondergrond gevormd.

Aantrillen ondergrond Dwingeloo

Straat, erf of tuin bestraten prijs Dwingeloo: Vraag vrijblijvend een offerte aan

Jouw bestratingsklus zullen wij tegen aantrekkelijke prijzen voor je klaren. Al onze stratenmakers hebben ruime ervaring en werken efficiënt. Zowel het anleggen van nieuwe bestrating, als het opnieuw bestraten met de huidige bestrating is geen probleem voor de stratenmakers van Westerink Bestrating. Neem voor bestrating in de regio Dwingeloo contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

 Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan