Stratenmaker in Echten

Stratenmaker in Echten

Wil jij jouw tuin, oprit of terras opnieuw laten bestraten en ben je op zoek naar een stratenmaker in Echten die deze werkzaamheden voor jou uit kan voeren? Dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Bij Westerink Bestrating staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door aandacht te besteden aan het creëren van een goede ondergrond en door bestendige waterafvoer aan te leggen is de kans op verzakkingen klein en blijft de bestrating jarenlang een prachtige uitstraling houden. Wil jij ook lang kunnen genieten van jouw bestrating in Echten? Westerink Bestrating voert het bestraten van jouw tuin, terras of oprit graag voor je uit.

 

Belang van goede ondergrond? Lees verderop meer…

 

Tuin laten bestraten in Echten

De bestrating van de tuin moet aan veel eisen voldoen. Zo moet de bestrating bestand zijn tegen intensief gebruik, een hoge sierwaarde hebben én voldoende afschot hebben, zodat er geen plassen water blijven staan. Westerink Bestrating voert het bestraten van jouw tuin graag voor je uit. Of je nou kiest voor betontegels, waaltjes of natuursteentegels, ons team van ervaren stratenmakers kan alle vormen van bestrating voor je aanleggen. Door de bestrating van jouw tuin over te laten aan Westerink Bestrating ben je verzekerd van straatwerk van hoge kwaliteit, zodat jij er jarenlang van kunt genieten. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van bestrating in Echten te bespreken.

Verschillende soorten bestrating in Echten mogelijk

 Hoe wordt de waterafvoer geregeld? Lees verderop meer…

 

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over het bestratingsbedrijf in Echten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan


Oprit laten bestraten in Echten

Wil jij jouw oprit opnieuw bestraten? De bestrating van een oprit moet aan andere eisen voldoen dan de bestrating van het terras of de rest van de tuin. Zo moet de bestrating bestand zijn tegen het gewicht van de voertuigen die op de oprit geplaatst worden, geen verzakkingen vertonen en voorzien zijn van een goede waterafvoer, om plassen op het straatwerk te voorkomen. Daarom is het aan te raden om het bestraten van jouw oprit uit te besteden aan een stratenmakersbedrijf in Echten. De ervaren stratenmakers van Westerink Bestrating voeren het bestraten van jouw oprit graag voor je uit. Door het bestraten van jouw oprit uit te besteden aan de experts van Westerink Bestrating ben jij verzekerd van een prachtige oprit waar je jarenlang van kunt genieten.

Terras laten bestraten

Het terras is een plek waar we, zodra het weer het enigszins toelaat, veel tijd doorbrengen. Daarom is het belangrijk dat het terras een plek is waar je goed kunt vertoeven. Dat betekent: voldoende schaduw, voldoende zon, comfortabel tuinmeubilair én goede bestrating. De bestrating van jouw terras moet aan andere eisen voldoen dan de bestrating van de rest van de tuin. Zo kan je er voor kiezen om jouw terras te bestraten met natuursteentegels of keramische tegels, zodat het terras een verlengde van de woonkamer wordt. Westerink Bestrating helpt je graag met het kiezen van de juiste bestrating en legt jouw terras graag voor je aan. De aanleg van jouw terras is bij onze ervaren stratenmakers in goede handen.

De stratenmakers in Echten zorgen voor een mooi en net terras

Een greep uit onze projecten

Voor bestrating in Echten staat ons bestratingsbedrijf voor je klaar. Velen gingen je voor.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

Het belang van een goede ondergrond

Wil jij jarenlang kunnen genieten van jouw bestrating? Dan is een goede ondergrond van groot belang. Het creëren van een stabiele, sterke ondergrond zorgt ervoor dat de bestrating minder snel verzakt. Door de ondergrond te verdichten wordt er een sterke, stabiele ondergrond gecreëerd en is de kans op verzakkingen in het straatwerk minimaal. Verdichten betekent het laag voor laag aantrillen van de ondergrond. Het verdichten van de ondergrond kost niet veel tijd, maar zorgt wel voor een langere levensduur.

Laat jij jouw terras of tuin bestraten met keramische tegels of natuursteentegels? Dan is het verstandig om gebruik te maken van gestabiliseerd zand. Gestabiliseerd zand bevat een soort cement, waardoor het uithardt. Hierdoor is de kans op verzakkingen en gebroken tegels zo klein mogelijk. Gestabiliseerd zand zorgt er voor dat jouw tuin ook bestraat kan worden met dunnere tegels. Westerink Bestrating bestratingsbedrijf in Echten voorziet jouw tuin of terrein graag van bestrating met een goede ondergrond. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waterafvoer en riolering

Naast een goede ondergrond is het van belang dat de bestrating wordt voorzien van een goede waterafvoer. Door de bestrating te voorzien van een afschot richting waterafvoerpunten, voldoende afvoerpunten aan te leggen en te kiezen voor een goed afvoersysteem wordt regenwater direct afgevoerd en blijven er geen plassen water op de bestrating staan. Ben je op zoek naar een stratenmakersbedrijf in Echten die deze werkzaamheden voor jou uit kan voeren? Dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Wij voorzien jouw tuin of terrein graag van bestrating met goede waterafvoer en riolering.

Een goed afwateringspunt in de tuin voorkomt plasvorming

Over Westerink Bestrating

Ben jij op zoek naar een stratenmaker in Echten die jouw tuin, oprit of terras kan bestraten? Dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Van het bestraten van tuinen en opritten tot het aanleggen van parkeerplaatsen, Westerink Bestrating voert alle bestratingswerkzaamheden graag voor je uit. Het team van Westerink Bestrating bestaat uit stratenmakers met jarenlange ervaring, brede kennis van bestrating en een passie voor duurzame bestrating van hoge kwaliteit. Door jouw bestratingswerkzaamheden uit te besteden aan Westerink Bestrating ben je verzekerd van prachtige bestrating van hoge kwaliteit. Wij zijn je graag dienst.

Contact, informatie en advies

Het bestraten van een tuin, terras, oprit of parkeerplaats is een flinke klus. Zo moet de bestrating de juiste dikte hebben, moet de ondergrond bestand zijn tegen het gebruik van de bestrating én moet de bestrating worden voorzien van waterafvoerpunten, doorspuitpunten en riolering. Wil jij zeker weten dat jouw bestrating op de juiste wijze wordt aangelegd? Dan is het aan te raden om de bestrating van jouw tuin over te laten aan een stratenmaker in Echten. Westerink Bestrating voert alle bestratingsklussen graag voor je uit. Heb je vragen over onze werkzaamheden, wil je meer weten over ons bedrijf of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.