Stratenmaker in Emmen en omgeving nodig?

 

Ben je op zoek naar een stratenmaker in Emmen of omgeving? Zoek je een betrouwbare partner voor het bestraten van de oprit, de tuin of het terras, sierbestrating, het bestraten van een plein of een parkeerplaats, dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bestraten van opritten, pleinen en parkeerplaatsen. De aanleg van sierbestrating op je terras of rond je huis, is voor Westerink Bestrating dagelijks werk! De stratenmaker in Emmen en omgeving met jarenlange ervaring voor een mooi afgewerkt resultaat!

Bestrating projecten in de omgeving Emmen

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

 

Keramische tegels leggen in Emmen

Keramische tuintegels laten leggen in Emmen of omstreken? Westerink Bestrating staat voor je klaar om deze specialistische klus te klaren. De stratenmakers van Westerink Bestrating weten dat de basis bij het leggen van keramische tegels erg belangrijk is. Daarom maken wij gebruik van de laag-voor-laag-aantriltechniek. Dit zorgt ervoor dat de bestrating langer meegaat en voorkomt verzakking van de tegels. Bij het leggen van keramische tegels is de ondergrond nog belangrijker, dan bij een normale tegel- of klinkerbestrating. Kies voor de juiste ondergrond om verzakking te voorkomen, zodat je nog jarenlang kunt genieten van je keramische terrastegels dankzij de stratenmakers van Westerink Bestrating voor Emmen en omgeving!
Meer weten over het leggen van keramische tegels?


Besparen op kosten? Lees verderop meer...

keramische tuintegels emmen

 

Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen bij je langs, bekijken de situatie en denken met je mee. Op deze manier kunnen wij een passend en vrijblijvend voorstel maken voor je bestratingsproject in Emmen of omgeving.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor meer informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

 

 

Westerink voor grote en kleine bestrating klussen in Emmen en omstreken

Westerink Bestrating heeft een eigen mini shovel, mini kraan en trekker met kiepwagen voor het graven en grondbewerking. Ook voor grote klussen in Emmen en omgeving kun je dan ook op ons rekenen. Westerink pakt de klussen professioneel aan. Waar de meeste collega-stratenmakers de klinkers nog altijd knippen, korten wij de tegels niet op deze manier af. Het afknippen zorgt namelijk voor beschadigde en afgebrokkelde klinkers en dit staat niet netjes en professioneel. Westerink stratenmakersbedrijf gebruikt voor het afkorten van de klinkers een speciale afkortzaag voor bestrating, de zogenaamde bandenzaag. Daardoor ligt de bestrating er netjes bij en is het totaalbeeld, dus ook de afwerking, geweldig en zeer strak. Daarnaast maken de stratenmakers van Westerink gebruik van verschillende trilplaten om de ondergrond goed en stevig af te trillen en dat voorkomt verzakking van je bestrating in Emmen! Het zijn de kleine dingen waar vaak geen rekening mee gehouden wordt, maar waar Westerink Bestrating in Emmen en omgeving in uitblinkt!


Waarom je oprit opnieuw bestraten? Lees verderop meer...

 

Bespaar met Westerink Stratenmakers in Emmen op de kosten

bestratingsbedrijf emmen

Bij Bestratingsbedrijf Westerink bespaar je op het aantal manuren. Doordat wij de beschikking hebben over een mini kraan, trekker met kiepwagen en een mini shovel, kunnen wij veel werk verzetten in weinig tijd. Ook beschikken wij over een eigen gronddepot. Hier hebben wij verschillende soorten zand op voorraad liggen. Op deze manier zijn wij niet afhankelijk van externe partijen en dat versnelt ons werk enorm. Wij hoeven dus niet met de schep en kruiwagen de grond te verzetten, de oude bestrating er met de hand uit te halen en zand door externe partijen te laten komen. Dat scheelt dus aanzienlijk wat werk en dat zie je terug in het aantal manuren! Bijkomend voordeel voor jou in Emmen, is dat de stratenmakers van Westerink ook zorg dragen voor het afvoeren van oude bestrating en afval.


Kies voor de juiste ondergrond

Wees er zeker van dat je nieuwe bestrating in Emmen niet gaat verzakken: kies voor de juiste ondergrond.

  • Normaal zand
    Zand als ondergrond is gelet op de prijs, een interessante keuze. Normaal zand heeft een vastheid van maximaal 40% en is daarmee prima geschikt voor klinkers of waaltjes. Wil je gaan bestraten met grote, zware tegels, zoals keramische tuintegels, dan is dit zand niet geschikt. Wanneer je deze zwaardere tegels op normaal zand gaat leggen, kan dat na een aantal maanden al tot verzakking leiden.
  • Gestabiliseerd zand
    Gestabiliseerd zand is een 60% vaste ondergrond. Dat komt doordat het zeer stevig zand gemengd met witte kind cement is. Door de vastheid van 60% is het een goede, stabiele keuze als ondergrond. Ook als ondergrond voor de zwaardere tegel kan gestabiliseerd zand een goede basis bieden.
  • Cement basis
    Een ondergrond op basis van cement heeft een vastheid van 90%. Het ligt prijstechnisch wat hoger, maar biedt een uitstekende ondergrond voor, met name, keramische tegels. Wanneer je kiest voor een ondergrond op cement basis, kunnen wij je jarenlang plezier en behoud van je bestrating in Emmen garanderen.

Oprit opnieuw bestraten in Emmen

Is je oprit verzakt? Liggen je klinkers niet mooi strak en recht meer, maar zien ze er nog wel prima uit? Tijd om je oprit opnieuw te bestraten! En voor deze klus ga je naar Westerink Bestrating, ook voor Emmen en omstreken de betrouwbare partner.

Het kan zo zijn dat je klinkers, waaltjes of andere tegels nog in prima staat zijn, maar dat je oprit verzakt is en het geen strak geheel meer is. Bespaar dan op je kosten, door gebruik te maken van de huidige bestrating. De stratenmakers van Westerink halen de bestrating eruit, gebruiken de laag-voor-laag-aantril techniek en leggen de oude bestrating er weer in. Je oprit is weer als nieuw! Meer weten wat Westerink Bestrating in Emmen voor jou kan betekenen?Voorbeelden van soorten bestratingen Emmen en omstreken

Bestratingsbedrijf Westerink kan voor jouw bestrating in Emmen verschillende soorten, afmetingen en kleuren waaltjes, klinkers en tegels leveren. Hier volgen enkele voorbeelden.

Lees verder Keramische terrastegels

Keramische terrastegels

Lees verder Sierbestrating

Sierbestrating

Lees verder Gebakken bestrating

Gebakken bestrating

Lees verder Betonklinkers

Betonklinkers

Lees verder Stapelblokken

Stapelblokken

Lees verder Grind en split

Grind en split