Stratenmaker in Havelte

Stratenmaker in Havelte

Op zoek naar een bestratingsbedrijf in Havelte? Westerink Bestrating staat voor je klaar om jouw oprit, terras of tuinpad te bestraten in Havelte. Tevens zijn wij werkzaam in de omgeving van Havelte, zoals Meppel, Ruinen, Steenwijk, Giethoorn en Dwingeloo. Met ons bestratingsbedrijf ben je verzekerd van kwaliteit. Met vele jaren ervaring en de beschikking tot specialistische materialen kunnen wij vakkundigheid garanderen.


Grote bestrating klus? Lees hierover verderop meer…


Bestrating in Havelte

Met de bestrating straalt jouw tuin of oprit een bepaalde kwaliteit uit. Is jouw bestrating van slechte kwaliteit met losliggende stoeptegels, verzakkingen en plassen regenwater? Dan is je bestrating in Havelte zeker aan vervanging toe. Slecht straatwerk kan je tuin onverzorgd laten lijken, ook al is de beplanting nog zorgvuldig aangelegd. In deze gevallen schakel je de stratenmakers voor Havelte in, Westerink Bestrating. We herbestraten je oprit, tuinpad of terras en zorgen voor een goede waterafvoer. Dankzij onze laag-voor-laag-aftriltechniek zorgen wij ervoor dat jouw straatwerk er strak bij blijft liggen en je nog lang kunt genieten van de bestrating.

 

ondergrond straatwerk havelte

Besparen op manuren? Lees hierover verderop meer…


Neem direct vrijblijvend contact op of een vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij komen graag bij je langs in Havelte om een passende offerte op maat te komen. We bekijken dan de situatie en denken graag met je mee om tot passende oplossingen te komen.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.


Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

Goede ondergrond voor gedegen straatwerk

Niets is vervelender dan bestrating dat verzakt is en losliggende tegels vertoond. De basis van een goede bestrating is dan ook de ondergrond. Wij maken gebruik van drie soorten ondergrond:

  • Zand: Het normale zand is geschikt voor bestrating in Havelte waarbij gebruik wordt gemaakt van stoeptegels en klinkers
  • Gestabiliseerd zand: Stevig zand gemengd met witte kind cement. Geschikt als ondergrond voor bijvoorbeeld keramische tuintegels en andere zwaardere tuintegels
  • Zand op cement basis: Een ondergrond op basis van cement heeft een vastheid van 90% en zorgt voor jarenlang plezier van jouw terras
bestraten in Havelte

Niet alleen is de keuze voor de ondergrond belangrijk, ook het verdichten van de ondergrond is van groot belang voor een goede bestrating. De stratenmakers van Westerink trillen de ondergrond dan ook laag voor laag aan, zodat er een stabiele ondergrond gevormd wordt. Ook na het leggen van de bestrating denken de stratenmakers voor Havelte verder. Waar andere stratenmakers vaak invegen met normaal zand, maken wij hiervoor gebruik van zilverzand. De korrelgrootte van zilverzand is een stuk kleiner en dat verbeterd de stabiliteit en de levensduur van de bestrating.

Besparen op manuren met de stratenmakers van Westerink

Westerink Bestrating beschikt over veel specialistische materialen en klein machinaal. Door de grond te verzetten met een mini shovel, mini kraan en trekker met kiepwagen, gebeurt dit een stuk sneller dan wanneer dit met de hand dient te gebeuren. Tevens beschikken de stratenmakers in Havelte van een gronddepot. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van anderen en kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan.


Enkele voorbeelden van bestrating projecten

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Grote bestratingsklus in Havelte?

De stratenmakers van Westerink staan niet alleen klaar voor particulieren, maar kunnen ook door bijvoorbeeld bedrijven ingehuurd worden. Grote klussen zijn dan ook geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan een erf rondom een boerderij, parkeerplaatsen bij een restaurant of bestrating rondom een fabriekshal. Daar wij de beschikking hebben over specialistisch materiaal en klein machinaal, zoals een mini shovel, mini trekker met kiepwagen en mini kraan, kunnen wij veel werk verzetten in korte tijd. Tevens worden alle klussen die ons bestratingsbedrijf in Havelte krijgt op professionele wijze benaderd. Waar andere stratenmakers klinkers afkorten door middel van knippen, maken wij gebruik van professioneel materiaal, zoals de bandenzaag. Strakke, onbeschadigde klinkers zijn het resultaat. Het grote voordeel hiervan is dat de bestrating in Havelte er altijd strak en netjes bij ligt.

Keramische tuintegels in Havelte

Een bijzonder terras in Havelte? Met keramische tuintegels maak jij van jouw terras een heerlijk plekje waar je na een lange werkdag helemaal tot rust kunt komen. De keramische tegels dienen op speciale wijze gelegd te worden, zodat je er zo lang mogelijk gebruik van kunt maken. De tuintegels zijn gekalibreerd en maatvast. Daarnaast is niet alleen de legwijze van invloed op de levensduur van je terras, ook de ondergrond beïnvloedt dit. Verzakking kan namelijk voorkomen worden door de juiste stabiele ondergrond. Hiervoor maken we gebruik van gestabiliseerd zand of zand op cement basis. Onze stratenmakers in Havelte maken gebruik van een laag voor laag aftriltechniek, zodat de ondergrond nog meer stabiel wordt. Nadat de tegels op hun plek liggen, kun jij je terras in gebruik gaannemen.

Straat, erf of tuin bestraten prijs Havelte: vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij kunnen de bestratingsklussen in Havelte tegen aantrekkelijke prijzen voor je klaren. Al onze stratenmakers voor Havelte hebben ruime ervaring en werken efficiënt. Zowel het aanleggen van nieuwe bestrating, als het opnieuw bestraten met de huidige bestrating is geen. Neem voor bestrating in Havelte en omgeving contact met ons op. Een offerte is altijd geheel vrijblijvend.

bestrating in Havelte