Stratenmaker in Nieuw Balinge

Stratenmaker Nieuw Balinge

Op zoek naar een bestratingsbedrijf in Nieuw Balinge? Dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Met vele jaren ervaring is het bestraten van een oprit, een parkeerplaats bestraten of terrastegels leggen geen probleem voor deze stratenmakers. Wij zijn werkzaam in Nieuw Balinge, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Tiendeveen, Geesbrug, Meppen, Drijber, Hoogeveen en Stuifzand.


Een grote klus? Lees hierover verderop meer…


Bestrating in Nieuw Balinge

De uitstraling van je tuin wordt met grote mate bepaald door de bestrating. Een strakke bestrating met moderne tegels ademt een andere sfeer uit dan een tuin met kinderkopjes, gelegd in wildverband. De bestrating van je tuin in Nieuw Balinge dient dan ook nauwkeurig uitgekozen te worden. De stratenmakers van Westerink Bestrating voor Nieuw Balinge, helpen je daarbij. Met informatie en tips over prijzen, de verschillende soorten bestrating, het leggen van bestrating en met het bestraten zelf, haal je met dit bestratingsbedrijf een betrouwbare partner in huis.

bestraten in nieuw balinge

Besparen op manuren? Lees hierover verderop meer…

Direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij je langs in Nieuw Balinge om de situatie te bekijken en een passend voorstel op maat te maken.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We helpen je graag verder.Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan


Oprit laten bestraten in Nieuw Balinge

Een oprit is erg functioneel. Je gebruikt deze voor het parkeren van je auto of fiets, maar ook bepaalt de oprit mede de uitstraling van je woning of bedrijf. Een oprit met losliggende klinkers of stoeptegels geeft niet alleen een verkeerd beeld van jouw woning of bedrijf, maar kan tevens erg gevaarlijk zijn. Je wilt immers niet dat iemand struikelt over de losliggende tegels. En wat te denken van de plasvorming die veroorzaakt wordt door het verzakken van je oprit. Met het opnieuw bestraten van je oprit in Nieuw Balinge zorg je ervoor dat de oprit er weer strak bijligt en niet voor gevaarlijke situaties zorgt. De stratenmakers voor Nieuw Balinge van Westerink Bestrating staan daarom voor je klaar. Om ervoor te zorgen dat de oprit er langer mooi en strak bij blijft liggen, worden bepaalde handelingen net even anders uitgevoerd door dit bestratingsbedrijf dan je van andere stratenmakers gewend bent. Het gebruik van nieuw rood zand als ondergrond en het grondig laag-voor-laag aantrillen zijn enkele voorbeelden hiervan. Daarnaast hebben deze stratenmakers in Nieuw Balinge dankzij hun jarenlange ervaring kennis van zaken. Afwatering en de keuze voor het juiste afschot zorgen ervoor dat plasvorming tot het verleden behoort

Oprit bestraten Nieuw Balinge

Bestratingsbedrijf in Nieuw Balinge: ook voor de grote klus

Heb jij een grote bestratingsklus in Nieuw Balinge? Ook dan schakel je Westerink Bestrating in. Dit stratenmakersbedrijf voor Nieuw Balinge benadert niet alleen de kleine, maar ook de grote klussen op professionele wijze. Zo hebben wij de beschikking over een eigen mini shovel, mini kraan en trekker met kiepwagen. Daarnaast beschikken wij over ons eigen grond depot, waardoor we niet van derden afhankelijk zijn. Je klus is dus in goede handen. Het professionele karakter van onze stratenmakers in Nieuw Balinge, zie je ook terug in kleine dingen. Zo worden klinkers afgekort met een speciale bandenzaag. Hierdoor blijven de klinkers mooi en krijg je geen afgebrokkelde en beschadigde klinkers. De bestrating wordt er dus netjes ingelegd en blijft mooi dankzij onze laag-voor-laag aftriltechniek. Door de straat grondig en meerdere keren met verschillende trilplaten stevig aan te trillen, blijft jouw bestrating in Nieuw Balinge langer mooi en netjes.


Besparen op manuren

Bestratingsbedrijf Westerink beschikt over een klein machinaal. Dat betekent dat grond niet met de hand verzet hoeft te worden. Het scheelt je dan ook verschillende manuren, dan wanneer dit allemaal met de hand gebeurd. Tevens zijn wij niet afhankelijk van derden, daar wij de beschikking hebben over een eigen grond depot. Het werk kan gewoon doorgaan en onze stratemakers in Nieuw Balinge kunnen het overtallige grond en het puin eenvoudig voor je afvoeren, zodat jij direct van jouw nieuwe bestrating kan genieten.

Enkele voorbeeldprojecten van bestratingen

Westerink Bestrating heeft al verschillende bestratingsprojecten op zijn naam staan. Hieronder een greep uit onze projecten

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

Keramische tegels laten leggen in Nieuw Balinge

Wanneer je de tuin een luxe uitstraling wilt geven, is een terras van keramische tuintegels een mooie oplossing. Keramische tegels leggen is een specialistische klus. De keramische tuintegels zijn zwaar, extreem recht en hoekig en maatvast. Het plaatsen van deze tegels vereist dan ook een speciale werkwijze. De stratenmaker in Nieuw Balinge kan u hiermee uitstekend van dienst zijn en voor u het weet heeft ui een mooi strak en modern terras van keramische tegels, waar je nog lang plezier van zult hebben.

Westerink, het bestratingsbedrijf voor Nieuw Balinge

Voor onder andere het bestraten van jouw tuin, oprit, de aanleg van een parkeerplaats of het plaatsen van terrastegels staan wij voor je klaar. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven gaan wij graag aan het werk. Doordat wij over verschillende machines beschikken, kunnen wij ook de grote klussen met gemak aan. Daarnaast schakel je onze stratenmakers in Nieuw Balinge in voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Keramische tegels leggen
  • Oprit opnieuw laten bestraten
  • De aanleg van een terras
  • Tuintegels leggen
  • Sierbestrating
  • (Her)bestrating van bedrijfsterrein
  • Plein opnieuw bestraten

Benieuwd wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.