Stratenmaker in Pesse

Stratenmaker in Pesse

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele stratenmaker in Pesse, zit je bij Westerink Bestrating goed. Met vele jaren ervaring heeft dit bestratingsbedrijf veel kennis opgedaan en kunnen wij je uitstekend informeren op het gebied van bestrating en het aanleggen van bestrating. Wij zijn werkzaam in als stratenmakers in Pesse, maar ook in omliggende plaatsen zoals Spier, Wijster, Drijber, Hoogeveen, Echten en Ruinen.

Ondergrond erg belangrijk? Lees hierover verderop meer…

Oprit bestraten in Pesse

Met je oprit geef je een visitekaartje af. Het is het eerste wat visite ziet wanneer ze bij jou op bezoek komen. Ook voor bedrijven en kantoren geldt dat dit de sfeer en het entree bepaald. Je wilt niet dat je bezoekers een verkeerd beeld krijgen van slordig gelegde klinkers of losliggende stoeptegels. Ook plasvorming door een verzakkende oprit is niet iets waar je aan wilt denken. In sommige gevallen is dit echter wel het geval. Kijk eens grondig naar jouw oprit. Ligt deze er nog strak en entjes bij? Of is er sprake van verzakking en loopt het water niet goed meer weg? In dat geval schakel je de stratenmakers voor Pesse in: Westerink Bestrating. Doordat bepaalde werkzaamheden net even wat anders gerealiseerd worden, wordt verzakking voorkomen en wordt er een goede afwatering gecreëerd. Ook is het mogelijk om bij het opnieuw bestraten van de oprit, je oude bestrating te hergebruiken. Op deze manier bespaar je kosten en geef je de oprit toch een nieuwe en frisse uitstraling. Vraag het bestratingsbedrijf voor Pesse naar de mogelijkheden.


Keramische tuintegels laten plaatsen? Lees hierover verderop meer…

keramische tuintegels bestraten in pesse

 

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Pesse om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

Besparen op manuren met de stratenmakers van Westerink

Stratenmakersbedrijf Westerink beschikt over gespecialiseerd materiaal en klein machinaal, die we inzetten om op manuren te besparen. Met dit bestratingsbedrijf in Pesse bespaar je dus op de manuren! Door gebruik te maken van een mini shovel, mini kraan en trekker met kiepwagen kan grond door de stratenmakers van Westerink op professionele wijze verzet worden. Hiermee besparen we tijd ten opzicht van stratenmakers die de grond met de hand dienen te verzetten. Ook zijn wij niet afhankelijk van derden wat betreft grond. Wij hebben de beschikking over een eigen gronddepot. Ook het afvoeren van het materiaal wordt voor je geregeld.

 

besparen op manuren bestraten in pesse
 

 

 

Ondergrond is erg belangrijk

Om verzakking te voorkomen, verdient jouw bestrating in Pesse een goede basis. Uiteraard wil je nog lang plezier behouden van jouw nieuwe bestrating. Of het nu gaat om een terras, plein, parkeerplaats, oprit of tuinpad, de ondergrond is de belangrijkste basis! Het stratenmakersbedrijf voor Pesse weet dit en zorgt voor een onmisbare basis van het straatwerk. Er zijn drie soorten ondergrond die wij gebruiken bij de aanleg van bestrating:

 • Normaal zand
  Dit is een geschikte ondergrond voor normale tegels en klinkers, maar niet voor keramische tuin tegels en andere zwaardere tuintegels. Normaal zand heeft een vastheid van maximaal 40% en zware tegels op normaal zand kunnen daardoor na een aantal maanden al tot verzakking leiden. Hoewel het normale zand als ondergrond prijstechnisch een stuk interessanter is, is het een slechte investering wanneer je nog jaren wilt genieten van de tuintegels.
 • Gestabiliseerd zand
  Het gestabiliseerde zand is zeer stevig zand gemengd met witte kind cement. Dit zorgt voor een 60% vaste ondergrond en is daarom goed geschikt voor het aanleggen van zwaardere tuintegels.
 • Cement basis
  Een ondergrond op basis van cement heeft een vastheid van 90% en hierdoor heb je gegarandeerd jarenlang plezier en behoud van de zwaardere tuintegels.

Keramische tuintegels laten plaatsen door de stratenmakers voor Pesse

Het leggen van keramische tuintegels is een specialistische klus. Deze zware tuintegels kunnen niet zomaar op het zand geplaatst worden. De kans op verzakking is dan erg groot. Om verzakking te voorkomen maakt Westerink Bestrating gebruik van een laag-voor-laag-aantriltechniek. Er wordt voor gestabiliseerd zand of zand op cementbasis gekozen om de ondergrond nog stabieler te maken. Daarnaast dienen de keramische tuintegels op een juiste manier gelegd te worden. Dankzij de ervaring van ons bestratingsbedrijf voor Pesse, zijn wij dan ook de aangewezen persoon voor deze klus.

Een greep uit onze projecten

Westerink Bestrating heeft al vele projecten op zijn naam staan. Hieronder een klein overzicht.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Westerink Bestratingsbedrijf voor Pesse en omgeving

Voor je bestrating in Pesse ga je uiteraard op zoek naar een betrouwbare en professionele partner die kwaliteit levert. Westerink Bestrating is in dat geval jouw betrouwbare partner. Niet alleen staan wij klaar voor klussen voor particulieren, ook bedrijven kunnen met hun bestratingsproject bij ons terecht. Onze stratenmakers in Pesse kunnen je onder andere van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

 • terras aanleg
 • oprit (her)bestraten
 • parkeerplaats aanleggen
 • (keramische) tuintegels leggen
 • sierbestrating
 • tuinpad aanleggen
 • bedrijfsterrein bestraten

Wil je weten wat het bestratingsbedrijf voor Pesse voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

bestratingsbedrijf in pesse