Stratenmaker in Oosterhesselen

Stratenmaker in Oosterhesselen

Ben jij op zoek naar een bestratingsbedrijf in Oosterhesselen en omgeving die jouw terras, oprit of tuin opnieuw kan bestraten. Westerink bestrating heeft jarenlange ervaring op het gebied van bestrating. Door Westerink bestrating in te huren ben je verzekerd van een vakkundige en professionele partner. Wij zijn werkzaam in Oosterhesselen, maar je kunt ook bij ons terecht voor bestrating in Wachtum, Coevorden Gees, Meppen, Aalden, Dalen, Wezup, Sleen en Emmen.

Bestrating in Oosterhesselen

De bestrating van een tuin bepaald voor het grootste gedeelte de uitstraling van de tuin. Straatwerk vol met kuilen en gebroken tegels laten een tuin, terras of oprit direct onverzorgd lijken. Het is daarom belangrijk om voor bestrating te kiezen die past bij jouw tuin en woning. Daarnaast is het van groot belang dat het bestraten van jouw tuin of terrein wordt uitgevoerd door een stratenmakersbedrijf in Oosterhesselen. Westerink Bestrating is een stratenmakersbedrijf met verstand van tegels, waterafvoer en ondergronden. Zo weet jij zeker dat jouw tuin op de juiste manier bestraat wordt.

Benieuwd naar het belang van goede waterafvoering? Hierover lees je verderop meer..

Bestrating in Oosterhesselen door Westerink Bestrating

Het belang van een goede ondergrond in Oosterhesselen

De kwaliteit van het straatwerk wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de kwaliteit van de ondergrond. Een slechte ondergrond zorgt voor verzakkingen en kuilen in het straatwerk. Daarnaast kan een slechte ondergrond ervoor zorgen dat tegels breken en het regenwater niet goed wordt afgevoerd. Westerink Bestrating zorgt ervoor dat de ondergrond laag voor laag wordt aangetrild en maakt in het geval van natuursteen- en/of keramische tegels gebruik van gestabiliseerd zand. Met Westerink Bestrating als jouw partner behoren plassen regenwater en hobbelig straatwerk in Oosterhesselen voorgoed tot het verleden.

Waterafvoer en riolering

Een goede ondergrond is een van de factoren die ervoor zorgen dat er geen plassen water meer op het straatwerk blijven staan. Echter, goede waterafvoer in Oosterhesselen is minstens zo belangrijk. Westerink bestrating zorgt ervoor dat het straatwerk voldoende afschot naar de afvoerpunten bevat, zodat het regenwater probleemloos wordt afgevoerd en geen overlast veroorzaakt.

Neem direct vrijblijvend contact op of een vraag vrijblijvend een offerte aan!

Om tot een passende offerte op maat te komen, komen we graag bij je langs in Oosterhesselen. We bekijken dan de situatie en denken graag met je mee.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

Een terras laten bestraten in Oosterhesselen met keramische tegels

Westerink bestrating is hét stratenmakersbedrijf in Oosterhesselen dat een prachtig en bijzonder terras aan kan leggen. U kunt bij ons terecht voor een terras dat bestaat uit gewone tegels, maar wij kunnen ook een terras aanleggen dat bestaat uit prachtige keramische tegels of natuursteen. Keramische terrastegels en natuursteen vereisen een andere manier van straten dan gewone tegels. Westerink bestrating heeft veel ervaring met deze specialistische bestratingswerkzaamheden en voert het graag voor je uit.

Enkele projecten in Oosterhesselen en omgeving

Hieronder zie je een aantal afgeronde projecten in Oosterhesselen en omgeving. Klik op een afbeelding voor meer informatie.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Een oprit laten bestraten in Oosterhesselen

Ook voor het (her)bestraten van een oprit of een parkeerplaats ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Omdat wij veel aandacht besteden aan het aanleggen van de juiste ondergrond kan jij met een gerust hart jouw auto op de oprit plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor verzakkingen. Westerink Bestrating is hét bestratingsbedrijf in Oosterhesselen en omgeving voor het (her)bestraten van jouw oprit. Van gewone opritten tot opritten met een speciaal design, wij maken jouw wensen met plezier werkelijkheid.

Stratenmaker in Oosterhesselen voor bedrijven

Westerink Bestrating heeft niet alleen veel ervaring op het gebied van particuliere tuinen en opritten, maar kan ook uw bedrijfsterrein opnieuw bestraten. Door ervoor te zorgen dat uw bedrijfsterrein netjes en verzorgd is, maakt jouw bedrijf een krachtige eerste indruk op al haar bezoekers. Wij helpen je graag met het maken van een goede indruk!

Besparen op manuren

Westerink Bestrating beschikt over eigen machines en voertuigen. Daarnaast hebben wij een eigen zanddepot, waar wij verschillende soorten zand op voorraad hebben liggen. Hierdoor kunnen wij onze werkzaamheden makkelijker en efficiënter uitvoeren, waardoor wij minder manuren in rekening hoeven te brengen. Met Westerink Bestrating als jouw partner in Oosterhesselen ben je verzekerd van een goede deal.

Stratenmakersbedrijf Westerink Bestrating in Oosterhesselen

Jouw terrein opnieuw laten bestraten

Wil jij ook een tuin of terrein met prachtige bestrating in Oosterhesselen en ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag snel een offerte aan via onze website of neem contact met ons op via 06 - 313 983 59. Wij staan je graag te woord!