Stratenmaker voor Steenwijk en omgeving

Op zoek naar een stratenmaker in Steenwijk of omgeving? Met Westerink Bestrating ben je verzekerd van een vakkundig en professionele partner. Wij staan voor je klaar om je oprit te bestraten, tuinterrastegels te leggen of je parkeerplaats te bestraten. Met jarenlange ervaring is Westerink Bestrating het bestratingsbedrijf voor Steenwijk en omgeving. Wij zijn werkzaam in Steenwijk, maar ook voor bestrating in Havelte, Uffelte, Onna, Tuk, Nijeveen of Giethoorn, ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Een grote klus? Lees hierover verderop meer...

 

Besparen op man-uren

Wanneer je Westerink Bestrating inhuurt voor de bestrating van jouw terras, oprit of parkeerplaats, dan bespaar je in ieder geval op manuren. Bestratingsbedrijf Westerink beschikt namelijk over een eigen mini shovel, mini kraan en een trekker met kiepwagen. Ook hebben wij een eigen gronddepot waar we verschillende soorten zand op voorraad hebben liggen. Mede hierdoor kunnen wij snel en eenvoudig te werk gaan. En besparen we je op manuren. Wij hoeven immers het grond niet met de hand te verplaatsen. Ook zijn we hierbij niet afhankelijk van derden. Uiteraard voeren wij het materiaal netjes af en kun je direct van je nieuwe bestrating genieten.

 

De ondergrond is erg belangrijk. Lees hierover verderop meer...


mini shovel bestrating steenwijk

 

Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs in Coevorden en omgeving om de situatie te bekijken en denken graag mee, zodat we een passend voorstel kunnen maken. 

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

 

Een grote klus? Ga naar Westerink Bestrating!

De stratenmakers van Westerink Bestrating huur je in voor zowel kleine als grote klussen. Ook de grote klussen benaderen we op professionele wijze. Niet alleen beschikt Westerink Bestrating over een eigen mini shovel, mini kraan en een trekker met kiepwagen, ook gebruiken wij een bandenzaag (speciale afkortzaag voor bestrating) voor het afkorten van klinkers. Vaak zie je de klinkers nog afgeknipt worden door concurrenten. Wij kiezen ervoor om een speciale bandenzaag hiervoor te gebruiken, omdat we dan geen beschadigde en afgebrokkelde klinkers krijgen. De bestrating bij jou in Steenwijk zal er dan ook netjes bijliggen, wanneer je ons de klus laat doen. Naast de speciale bandenzaag en ons klein machinaal, maken wij ook gebruik van de laag-voor-laag aftriltechniek. Door met verschillende trilplaten de ondergrond goed stevig aan te trillen, voorkom je verzakking en dat zorgt ervoor dat de bestrating nog langer netjes blijft. Deze kleine dingen, waar vaak geen rekening mee gehouden wordt, zijn de dingen, waarin de stratenmakers voor Steenwijk in uitblinken!laag-voor-laag-aantrillen

 

Westerink: de Stratenmaker voor Steenwijk

Voor zowel particulieren als bedrijven staat Westerink Bestarting klaar. Het bestraten van een parkeerplaats bij je kantoor of een terras aanleggen achter het huis, het kan allemaal bij ons. We leggen de bestrating bij jou in Steenwijk in vele verbanden of profielen, bijvoorbeeld halfsteens, visgraat, elleboog of wildverband.


Wat kunnen wij zoal voor je bestrating in Steenwijk doen? Enkele voorbeelden:

  • keramische tuintegels laten leggen
  • oprit (opnieuw) laten bestraten
  • parkeerplaats laten bestraten
  • sierbestrating
  • terras aanleggen
  • tuintegels leggen
  • tuin laten bestraten
  • bedrijfsterrein laten aanleggen en bestraten
  • plein opnieuw laten straten

Keramische tegels laten leggen in Steenwijk

Er zijn veel soorten bestrating die wij voor u kunnen leggen. Zo kunt u met klinkers een mooie oprit maken en zijn stoeptegels prima geschikt voor uw terras. Wilt u echter iets bijzonders, wat eigentijds is en allure uitstraalt? Dan is een terras van keramische tuintegels een uitstekende optie. Keramische tuintegels zijn maatvast en extreem hoekig. Het leggen van deze tegels dient dan ook op specialistische wijze te gebeuren. Dankzij onze ervaring in het plaatsen van keramische tuintegels, wordt uw terras netjes afgewerkt en kunt u lang profiteren van de voordelen van deze tuintegel.

 

Enkele projecten van bestrating in omgeving Steenwijk

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Ondergrond: de basis van je bestrating

Wanneer je lang wilt blijven genieten van je bestrating, dan huur je Westerink stratenmakers voor Steenwijk in. Zij weten je als geen ander alles te vertellen over de basis: de ondergrond. Welke vorm van bestrating je ook nodig hebt, de ondergrond is erg belangrijk.

Zo is het verdichten van de grond erg belangrijk. Gebeurt dit niet, of niet op de juiste wijze, dan zal de bestrating eerder verzakken. Westerink Bestrating maakt gebruik van de laag-voor-laag aantriltechniek. Op deze manier ontstaat er een stabiele ondergrond. Er gaat niet veel tijd in deze aantril-techniek zitten, maar levert je wel veel langer plezier van je bestrating op.

De keuze voor de soort ondergrond is ook van belang. Bij keramische of natuurtegels adviseren wij gestabiliseerd zand als ondergrond. Dit is steviger dan standaard zand en zorgt voor een betere ondergrond. Vooral bij dunnere tegels is dit een uitkomst, omdat deze niet goed aangetrild kunnen worden in verband met het breekgevaar.Neem contact met ons op, wij helpen je graag