Stratenmaker in Westerbrok

Stratenmaker voor Westerbork

Een stratenmaker in Westerbork nodig? Westerink Bestrating is een vakkundig en professioneel stratenmakers bedrijf met vele jaren ervaring. Oprit bestraten, tuintegels plaatsen, terras aanleggen of parkeerplaatsen bestraten zijn geen probleem voor deze vaklieden. Wij zijn werkzaam in Westerbork, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Orvelte, Witteveen, Beilen, Zwiggelte, Nieuw Balinge en Mantinge staan onze stratenmakers voor je klaar.


Besparen op manuren? Lees hierover verderop meer…


Ondergrond erg belangrijk

Bij het bestraten van de oprit, het terras of andere stratenmakers werkzaamheden, is de ondergrond één van de belangrijkste onderdelen. Wil je voor lange tijd plezier hebben van je bestrating in Westerbork, dan is het belangrijk de juiste ondergrond te kiezen. Daarnaast dient de ondergrond op de juiste wijze behandeld te worden. De stratenmakers voor Westerbork, van Westerink Bestrating, weten dat. Zij verdichten de ondergrond door deze laag voor laag aan te trillen. Op deze manier wordt een stabiele ondergrond gevormd, die verzakking tegen gaat. Voor een klinkerpad, oprit of terras van klinkers of waaltjes is gewoon zand vaak een goede keuze. Wil je je terras echter met grote natuurstenen of keramische tegels aanleggen, dan is het beter om voor gestabiliseerd zand als ondergrond te kiezen. Aan dit zand wordt een soort cement toegevoegd, waardoor deze 60% vast is. Verzakking van de tegels krijgt hierdoor vrijwel geen kans. Uiteraard kunnen onze stratenmakers je prima adviseren op het gebied van ondergrond. Wil jij meer informatie of hulp bij de keuze voor de juiste ondergrond, informeer dan bij het bestratingsbedrijf voor Westerbork.

Ondergrond bestrating in Westerbork

Keramische tegels laten leggen door het bestratingsbedrijf voor Westerbork

Een vorm van bestrating waarbij de ondergrond erg belangrijk is, is het laten leggen van keramische tegels. Een mooi terras van keramische tegels straalt allure uit. Met een terras van deze tegels ben je verzekerd van succes. Het leggen van keramische tegels is echter een erg specialistisch werk. Deze zware tegels dienen op de juiste wijze gelegd te worden, wil je er optimaal en lekker lang van kunnen genieten. Westerink Bestrating, de stratenmaker voor Westerbork, is hierin gespecialiseerd en verzorgt de aanleg van het terras van keramische tegels van A tot Z voor je. Daarbij zorgen wij voor een stabiele ondergrond door de juiste ondergrond te kiezen en het laag-voor-laag aantrillen van deze ondergrond. Op deze manier geniet je nog langer van je mooie terras!

Neem direct vrijblijvend contact op of een vraag vrijblijvend een offerte aan!

Om tot een passende offerte op maat te komen, komen we graag bij je langs in Westerbork. We bekijken dan de situatie en denken graag met je mee.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

Stratenmakersbedrijf voor Westerbork

Een professionele stratenmaker biedt vele voordelen ten opzichte van het zelf uitvoeren van bestratingswerkzaamheden. Niet alleen zijn onze stratenmakers in Westerbork dagelijks bezig met straten maken, oprit bestraten en terrassen aanleggen, ook beschikken wij over specialistische materialen om de klus op eenvoudige wijze te klaren. Het bestratingsbedrijf voor Westerbork is Westerink Bestrating. Wij hebben naast professionele stratenmakers, de beschikking over een mini shovel, mini kraan, trekker met kiepwagen en verschillende machines voor bijvoorbeeld het aantrillen van de grond. Daarnaast zijn wij in het bezit van een eigen grond depot, waardoor we altijd geschikt zand op voorraad aanwezig hebben en niet afhankelijk van derden zijn. Op deze manier werken we efficiënt en deskundig. Je kunt ons voor verschillende bestrating in Westerbork inzetten:

  • Oprit laten (her)bestraten
  • sierbestrating
  • Parkeerplaats aanleggen
  • Terras aanleggen
  • Bestraten van bedrijfsterrein
  • Herbestraten van een plein
  • Erfbestrating
Sierbestrating in Westerbork

Besparen op manuren met Westerink

Doordat wij de beschikking over veel professioneel materiaal hebben, zijn onze stratenmakers in Westerbork altijd efficiënt aan het werk. Oude bestrating verwijderen we niet met de hand en het verzetten van grond doen we niet met schep en kruiwagen, maar wordt gedaan met geschikte materialen. Daarnaast hoeven we geen externe partijen in te schakelen om zand te laten brengen, maar halen we dit uit onze eigen grond depot. Op deze manier besparen we op manuren en wordt er efficiënt en deskundig gewerkt.


Enkele projecten

Westerink Bestrating heeft al vele projecten op zijn naam staan. Je huurt ons in voor het bestraten van opritten, het leggen van keramische tegels of voor het bestraten van je tuin. Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Bestrating in Westerbork

Wil jij je bestrating in Westerbork aanpakken? Een nieuwe oprit, een nieuw terras of een tuinpad naar je overkapping laten aanleggen? Dan is het inhuren van een stratenmakersbedrijf een uitstekend idee. De kosten die aan het bestratingsproject verbonden zijn, zijn uiteraard afhankelijk van je wensen. Wij van Westerink Bestrating komen graag bij je langs om de wensen door te spreken en maken dan een passende offerte op maat. Je bent bij ons welkom voor kleine klussen, maar ook grote klussen pakken we professioneel aan. Bij ons kun je altijd rekenen op een goede prijs/kwaliteit verhouding. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bestrating in Westerbork