Stratenmaker in Zuidwolde

Bestratingsbedrijf in Zuidwolde

Stratenmaker in Zuidwolde nodig? Dan neem je contact op met Westerink Bestrating. Ons bestratingsbedrijf is werkzaam in Zuidwolde en de omliggende plaatsen, zoals Alteveer, Echten, Veeningen en Linde. Je neemt contact met ons bestratingsbedrijf op voor het (her)bestraten van je oprit, het leggen van keramische tegels, het bestraten van je terras of het aanleggen van een parkeerplaats. Deze stratenmaker in Zuidwolde met jarenlange ervaring werkt snel en vakkundig!

Grote klus? Lees verderop meer…

Keramische tuintegels laten leggen in Zuidwolde

Je kent ze wel, die mooie grote keramische tuintegels. Ze stralen veel allure uit en geeft je tuin een mooie, luxe uitstraling. Echter, deze zware tegels dienen wel door een specialist gelegd te worden, wil je er lang van kunnen genieten. Je wilt immers niet dat ze na korte tijd gaan verzakken of dat er steeds plasvorming ontstaat. Door de keramische tegels door de stratenmaker voor Zuidwolde, Westerink Bestrating, te laten leggen ben je verzekerd van kwaliteit. Jarenlange ervaring en kennis van zaken, zorgen ervoor dat de keramische tegels op de juiste manier worden gelegd en jij snel kunt genieten van je nieuwe terras.

De juiste ondergrond als basis voor je straatwerk? Leer verderop meer…

Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs in Zuidwolde en omgeving om de situatie te bekijken en denken graag mee, zodat we een passend voorstel kunnen maken. 

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

Oprit herbestraten

De oprit is verzakt en het regenwater blijft staan op plekken waar dat niet zou moeten. Plasvorming en uitstekende klinkers zijn het gevolg. Dat is vervelend, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. De oprit opnieuw laten bestraten door het bestratingsbedrijf voor Zuidwolde, is in dit geval een goede keuze. Voor het herbestraten van de oprit kunnen we gebruik maken van de huidige bestrating. Zijn deze klinkers of tegels nog goed, dan is dat een prima optie. Uiteraard kun je ook kiezen voor nieuwe bestrating in Zuidwolde. Onze stratenmakers in Zuidwolde maken jouw oprit weer als nieuw. Wij maken daarbij gebruik van een laag-voor-laag aantriltechniek. De grond wordt daarbij geëgaliseerd en flink aangedrukt. Daarbij zorgen we tevens voor het juiste afschot en het verloop. Met de afwateringsgoten op de juiste plaatsen, kan het regenwater makkelijk weglopen en behoort plasvorming tot het verleden. Zodra onze stratenmaker in Zuidwolde het bestarten heeft afgerond, wordt de oprit afgetrild. Voegen worden daarna ingeveegd met zilverzand. Om de bestrating in Zuidwolde af te werken maken wij gebruik van zilverzand en dat heeft de volgende voordelen:

  • Geweldige uitstraling van de bestrating dankzij de lichte kleur van zilverzand
  • De onkruidgroei wordt door het zilverzand bemoeilijkt
  • Het zilverzand heeft een kleinere dichtheid, waardoor de stabiliteit en levensduur van het straatwerk vergroot wordt

Oprit laten bestraten in Zuidwolde

Een greep uit onze projecten

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

De juiste ondergrond als basis van je bestrating in Zuidwolde

Gedegen straatwerk verdient een goede basis. De stratenmakers van Westerink Bestrating weten dat en zorgen er dan ook voor dat jouw bestrating in Zuidwolde een goede ondergrond krijgt. Zo zorgen zij voor het verdichten van de ondergrond door de grond laag voor laag aan te trillen. De bestrating wordt op die manier op een stabiele ondergrond gelegd en de kans op verzakking wordt teruggebracht. Maar het verdichten van de grond is niet het enige dat de stratenmaker voor Zuidwolde doet om ervoor te zorgen dat jij langer van je bestrating kunt genieten. Tevens word je geadviseerd in je zandkeuze. Krijgt jouw bestrating veelal te maken met zwaar verkeer , dan is gestabiliseerd zand wellicht een goede keuze voor de ondergrond. Gestabiliseerd zand heeft een hogere dichtheid dan normaal zand en leidt minder snel tot verzakking. Het bestratingsbedrijf in Zuidwolde kan je uitstekend adviseren in de keuze voor de soort ondergrond.

Stratenmakerbedrijf voor grote en kleine klussen in Zuidwolde

Westerink Bestrating huur je in voor kleine klussen, zoals het bestraten van je oprit, het aanleggen van je terras of andere kleine bestrating. Maar ook voor grote klussen, zoals het bestraten rondom je boerderij of bedrijf of het aanleggen van een parkeerplaats, neem je contact op met het bestratingsbedrijf voor Zuidwolde. Niet alleen beschikken wij over een eigen mini shovel, mini kraan en tractor, maar tevens hebben wij een eigen gronddepot waar wij zand op voorraad hebben. Wij zijn dus niet afhankelijk van derden en kunnen snel en efficiënt aan het werk gaan. Hiermee bespaar je ook nog eens op manuren!