Bestratingsbedrijf in Sleen

Bestratingsbedrijf Sleen

Stratenmaker in Sleen nodig? Bestratingsbedrijf Westerink Bestrating helpt je graag verder! Met vele jaren ervaring zorgen de stratenmakers van Westerink voor een nette bestrating in Sleen. We zijn tevens werkzaam in de omliggende plaatsen, zoals Oosterhesselen, Erm, Meppen, Emmen en Gees. Ons stratenmakersbedrijf is gespecialiseerd in het bestraten van opritten, parkeerplaatsen, pleinen en het terras.Wij zorgen ervoor dat je nog jaren vooruit kunt met jouw bestrating.

Nog langer genieten van jouw bestrating? Lees verderop meer…

Stratenmaker voor Sleen en omgeving

Westerink Bestrating is het bestratingsbedrijf voor Sleen en omgeving. Met vele jaren ervaring worden de bestratingsprojecten door onze stratenmakers nog steeds met passie uitgevoerd. Daarbij staat kwaliteit voorop. Een gedegen voorbereiding en de juiste ondergrond zorgen ervoor dat jij lang van jouw bestrating in Sleen kunt profiteren. Daarbij kunnen wij je van dienst zijn bij onder andere de volgende bestratingsprojecten:

  • Oprit bestraten of herbestraten
  • Aanleggen tuinpad
  • Parkeerplaats bestraten
  • Keramische tuintegels leggen
  • Tuin bestraten
  • Aanleggen of herbestraten van bedrijfsterrein
  • Plein opnieuw bestraten

Wij staan open voor zowel grote als kleine klussen. Of het nu gaat om de aanleg van een terras bij je thuis in de achtertuin of om de bestrating van een industrieel bedrijventerrein: de stratenmakers voor Sleen staan voor je klaar.


Grote bestratingsklus? Lees verderop meer…

Stratenmaker in Sleen

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Sleen om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Keramische tuintegels laten leggen

Het leggen van keramische tuintegels is een specialistische klus. Deze grote, zware tegels dienen op een juiste manier gelegd te worden anders heb je kans op afbrokkeling of verzakking. Keramische tegels zijn maatvast en extreem recht en hoekig waardoor ze op de juiste manier verwerkt dienen te worden. Onze stratenmakers voor Sleen weten dat. Dankzij onze ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat jouw terras er netjes en verzorgd uit komt te zien. Ten eerste is de ondergrond bij het leggen van deze zware tegels enorm belangrijk. Door normaal zand te gebruiken, is de kans op verzakking groot. Wij raden dan ook aan om gestabiliseerd zand (gemengd met witte kind cement) of zand op cement basis te gebruiken. Deze ondergrond trillen wij laag voor laag aan, wat hem nog steviger maakt. De keramische tegels worden hierop gelegd door onze stratenmaker in Sleen.

Met een goede basis langer genieten van je bestrating

Wanneer je lang wilt kunnen genieten van jouw straatwerk in Sleen, is de basis erg belangrijk. Een goede bestrating begint bij de ondergrond. Voor klinkers of stoeptegels is normaal zand vaak wel geschikt als ondergrond. Echter, normaal zand heeft een vastheid van maximaal 40% en is prijstechnisch wel interessant, maar minder geschikt voor zwaardere tegels. Gestabiliseerd zand, met een vastheid van 60% raden onze stratenmakers in Sleen aan bij zwaardere tegels, zoals keramische tegels of de dunnere tegels waarbij verzakking direct opvalt. Doordat gestabiliseerd zand gemengd is met witte kind cement is het vaster en wordt de kans op verzakking verkleind. Voor de zware variant tuintegels, zoals de keramische, raden wij ook wel zand op cement basis aan. Hoewel deze ondergrond niet goedkoop is, heeft het wel een vastheid van 90% en kunnen wij jarenlang plezier en behoud van jouw tuintegels garanderen. Om de ondergrond nog meer stabiel te maken, maakt ons bestratingsbedrijf in Sleen gebruik van de laag-voor-laag-aantriltechniek. Deze vorm van verdichten zorgt ervoor dat de ondergrond overal mooi stabiel wordt. Ook na het leggen van de tegels worden deze aangetrild. En om het geheel af te maken worden de voegen ingeveegd met zilverzand. Anders dan bij gebruik van normaal zand is de korrelgrootte van dit zand kleiner en komt dit ten goede van de stabiliteit en levensduur van het straatwerk.

Ondergrond bestrating in Sleen

Westerink stratenmakers in Sleen ook voor de grote klus

Grote bestratingsklus in Sleen? Ook dan staan de stratenmakers van westerink voor jou klaar. Zowel grote als kleine klussen worden door ons op professionele wijze benaderd. Waar andere stratenmakers met kruiwagen en schep de oude bestrating verwijderen, hebben wij de beschikking over een eigen minishovel, mini kraan en tractor met kiepwagen. Zo is de oude bestrating snel verwijderd. Daarnaast beschikt Westerink over een eigen grond depot. Dat betekent dat wij niet van anderen afhankelijk zijn en direct door kunnen gaan met de klus. Ook in de kleine dingen zie je het professionele karakter van ons stratenmakersbedrijf in Sleen terug. Zo worden de klinkers door ons afgekort met een speciale bandenzaag en zijn afgebrokkelde en beschadigde klinkers verleden tijd. Een strakke bestrating is het resultaat.

Voorbeeldprojecten

Westerink Bestrating heeft al vele projecten op zijn naam staan. Hieronder een greep uit onze bestratingsprojecten.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Contact met het bestratingsbedrijf voor Sleen

Voor het bestraten van je oprit, het herbestraten van je terras, de aanleg van een parkeerplaats of het leggen van keramische tegels, neem je contact op met de stratenmakers voor Sleen. Westerink Bestrating staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven en gaat graag voor je aan het werk. Met vele jaren ervaring en kennis van zaken geniet jij nog langer van jouw bestrating in Sleen. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan. Wij helpen je graag verder.