Stratenmaker in Dedemsvaart

Stratenmaker in Dedemsvaart

Ben jij op zoek naar een stratenmakersbedrijf in Dedemsvaart en omgeving die jouw oprit, terras of tuin op vakkundige wijze kan (her)bestraten? Dan ben je bij Westerink bestrating aan het juiste adres. Westerink Bestrating heeft jaren ervaring met allerlei soorten bestratingen en besteed veel aandacht aan het creëren van een stabiele ondergrond en het aanleggen van een goede waterafvoer. Hierdoor wordt de levensduur van jouw bestrating met jaren verlengt. Door jouw bestratingswerkzaamheden uit te laten voeren door Westerink Bestrating ben je verzekerd van een betrouwbare partner en een prachtig resultaat! Wij zijn werkzaam in Dedemsvaart, maar ook in Drogteropslagen, Hardenberg, Schuinesloot en Slagharen.

Bestrating in Dedemsvaart, besparen op manuren

Het is van groot belang dat de bestrating in jouw tuin van goede kwaliteit is. De kwaliteit van de bestrating in Dedemsvaart bepaald voor het grootste gedeelte de uitstraling van jouw tuin. Haveloos straatwerk kan een tuin onverzorgd laten lijken, terwijl de beplanting misschien op prachtige wijze is aangelegd. Door jouw tuin, terras of oprit opnieuw in te laten straten door Westerink Bestrating ben je verzekerd van een resultaat dat geheel naar wens is. Omdat wij zelf beschikken over allerlei machines en voertuigen en zelf een zanddepot hebben kunnen wij efficiënt te werk gaan en besparen wij op manuren, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een prachtige tuin.

Wij voeren ook bestratingswerkzaamheden uit voor bedrijven. Hierover lees je verderop meer..

Neem direct vrijblijvend contact op of een vraag vrijblijvend een offerte aan!

Om tot een passende offerte op maat te komen, komen we graag bij je langs in Dedemsvaart. We bekijken dan de situatie en denken graag met je mee.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

 

Een prachtig terras van keramische tegels in Dedemsvaart

Het terras is een plaats waar de meeste mensen, zodra het zonnetje begint te schijnen, veel tijd doorbrengen. Echter, een terras met onverzorgd en oud straatwerk kan ervoor zorgen dat je, ook als het stralend mooi weer is, liever binnen blijft. Door jouw terras in Dedemsvaart en omgeving opnieuw aan te laten leggen door Westerink Bestrating wordt jouw terras weer een plaats waar je graag bent. Of je nou kiest voor een terras met keramische tegels of een terras met gewone tegels, wij leggen het met plezier voor je aan.

Oprit bestraten in Dedemsvaart en omgeving

Een oprit is een onderdeel van onze tuin dat intensief gebruikt wordt. De kans is groot dat de oprit daarom wat harder slijt dan de rest van de tuin. Door jouw oprit (opnieuw) in te laten straten door hét bestratingsbedrijf in Dedemsvaart en omgeving, Westerink Bestrating, ziet jouw oprit er weer netjes en verzorgd uit. Omdat wij veel aandacht besteden aan het aanleggen van een sterke en stabiele ondergrond kunnen wij jou bovendien garanderen dat de kans op verzakkingen minimaal is en jij jouw auto met een gerust hart op jouw oprit kan plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar het belang van een goede ondergrond? Hierover lees je verderop meer..

Terrasbestrating in Dedemsvaart

Projecten in Dedemsvaart en omgeving

Wij hebben al veel projecten in Dedemsvaart en omgeving uitgevoerd. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Klik op een afbeelding voor meer informatie.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Het belang van een goede ondergrond, waterafvoer en riolering in Dedemsvaart

De kwaliteit van bestrating in Dedemsvaart valt en staat met een goede ondergrond en goede waterafvoer. Door de ondergrond laag voor laag aan te trillen zorgen wij ervoor dat de ondergrond goed verdicht wordt. Bij het aanleggen van keramische tegels en natuursteen maken wij gebruik van gestabiliseerd zand. Gestabiliseerd zand is steviger dan standaard zand en zorgt voor een betere ondergrond. Aan gestabiliseerd zand wordt een speciaal soort cement toegevoegd, waardoor het uithardt en er vrijwel geen verzakking in de bestrating optreedt. Ook goede waterafvoer is van groot belang. Door ervoor te zorgen dat het regenwater weg worden grote plassen water, en daarmee flinke verzakkingen, voorkomen. Vanuit jarenlange ervaring en liefde voor ons vak kunnen wij jou garanderen dat Westerink bestrating hét bestratingsbedrijf in Dedemsvaart dat ervoor zorgt dat jouw bestrating jarenlang meegaat.

Waterafvoer door Westerink Bestrating in Dedemsvaart

Westerink Bestrating voor bedrijven

Westerink Bestrating is er niet alleen voor particulieren. Wij hebben ook ervaring met het aanleggen van bedrijfsterreinen. Van parkeerplaatsen tot het (her)bestraten van de bedrijfstuin, wij maken jouw wensen werkelijkheid. Je kunt bij ons terecht voor alle bestrating in Dedemsvaart.

Contact

Wil jij ook straatwerk dat jarenlang meegaat? Dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Wij voeren al jouw bestratingswerkzaamheden met plezier voor je uit. Vanuit jarenlange ervaring en brede kennis van ons vak kunnen wij jou garanderen dat jouw bestrating in Dedemsvaart geheel naar wens wordt opgeleverd. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dam gerust contact met ons op. Hét stratenmakersbedrijf in Dedemsvaart, Westerink Bestrating, staat je graag te woord!.