Stratenmaker in Slagharen

Stratenmaker voor Slagharen: Westerink Bestrating

Op zoek naar een bestratingsbedrijf voor Slagharen en omgeving? Dan is Westerink Bestrating de juiste stratenmaker voor jou! Met jarenlange ervaring ben je verzekerd van vakmanschap en professionaliteit. Voor oprit bestraten, terrasbestrating, sierbestrating, het bestraten van een parkeerplaats of tuinbestrating in Slagharen of omliggende plaatsen zoals, Lutten, Dedemsvaart, Hardenberg en Zuidwolde staan onze stratenmakers voor je klaar.


Oprit opnieuw bestraten?
Lees verderop meer…

Keramische tuintegels laten leggen

Mooie grote keramische tegels geven je tuin een luxe en rustige uitstraling. Het leggen van keramische tegels is echter een specialistisch werkje. Wil jij keramische tegels laten leggen bij jou in Slagharen? Dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van het leggen van keramische tegels en zorgen ervoor dat je nog lang van deze mooie tegels kunt genieten. Daarvoor gebruiken wij een laag-voor-laag-aantriltechniek. De ondergrond wordt, zoals de naam al zegt, laag voor laag aangetrild. Verzakking wordt hiermee voorkomen. Onze stratenmakers voor Slagharen beschikken over specialistisch materiaal en hebben veel kennis op het gebied van ondergrond . Om ervoor te zorgen dat je lang van de tegels kunt genieten, is de ondergrond erg belangrijk. Er zijn drie soorten ondergrond beschikbaar:

 • normaal zand; is geschikt voor klinkers en kleine tegels
 • gestabiliseerd zand; stevig zand gemengd met cement en geschikt voor tuintegels
 • zand op cement basis; een ondergrond op basis van cement en zeer geschikt voor keramische tegels
Bestrating keramische tegels Slagharen

Bestratingsbedrijf Westerink adviseert zand op cement basis of gestabiliseerd zand voor keramische tegels. Met een vastheid van 90% en 60%, wordt verzakking voorkomen en kun je jarenlang genieten van de keramische tegels in Slagharen.


Ondergrond belangrijk?
Lees verderop meer…

Direct vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs in Slagharen en omgeving om de situatie te bekijken en denken graag mee, zodat we een passend voorstel kunnen maken. 

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

 

Besparen op manuren met de stratenmakers in Slagharen

Westerink Bestrating zorgt ervoor dat jouw terras, tuin, oprit of parkeerplaats er weer geweldig bijligt. En kies je in Slagharen voor onze stratenmakers, dan bespaar je in ieder geval op de manuren. Wij beschikken namelijk over een eigen minishovel, mini kraan en een tractor met kiepwagen. Met deze materialen kunnen wij snel te werk gaan, we hoeven de grond immers niet met de hand uit te graven. Tevens beschikken wij over een gronddepot, waar verschillende soorten zand op voorraad beschikbaar is. We zijn dus niet afhankelijk van derden en voeren het materiaal netjes af. Dit alles versnelt het werk enorm en daarmee bespaar je met ons bestratingsbedrijf in Slagharen op manuren.


Enkele voorbeelden van bestratingsprojecten

Westerink Bestrating heeft verschillende projecten in Slagharen en omgeving op zijn naam staan. Hieronder een greep uit al onze projecten.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Oprit opnieuw laten bestraten in Slagharen

Ontstaan er plassen op je huidige oprit? Is de bestrating verzakt en liggen er klinkers los? Of ben je gewoon niet meer tevreden met de huidige oprit? Dan is het laten herbestraten van je oprit een goede optie voor jou! Het bestratingsbedrijf voor Slagharen dat je voor deze klus inschakelt, is Westerink Bestrating. Wij kunnen gebruik maken van je huidige klinkers, wat je bespaart in de kosten, of we gebruiken voor de oprit nieuwe bestrating. Om ervoor te zorgen dat de oprit lang meegaat, zorgen wij voor een goede ondergrond. Door het toepassen van grondverbeteringen, zoals het toevoegen van rood zand, onze laag-voor-laag-aantril techniek en het gebruik van gestabiliseerd zand, maakt dat de nieuwe oprit een stuk langer meegaat.

Oprit bestraten Westerink Bestrating

De juiste ondergrond kiezen

Voor je bestrating in Slagharen, is een goede ondergrond de basis. Met een juiste ondergrond voor jouw bestrating, gaat deze een stuk langer mee. De stratenmaker in Slagharen kunnen je uitstekend adviseren op dit gebied. Wij bieden je drie soorten ondergrond:

 • Normaal zand
  Het normale zand is het goedkoopst in aanschaf, maar heeft een vastheid van maximaal 40%. Deze ondergrond is prima geschikt voor waaltje en klinkers, maar voor de zwaardere tuintegels niet. De kans op verzakking is dan een stuk hoger.
 • Gestabiliseerd zand
  Gestabiliseerd zand is een stuk vaster, 60%. Het stevige zand is gemengd met witte kind cement, waardoor de kan op verzakkingen aanzienlijk kleiner wordt.
 • Zand op cement basis
  De prijs van dit zand ligt wat hoger, maar met een vastheid van 90% een prima keuze voor keramische tuintegels bijvoorbeeld.

 

Westerink stratenmakers voor Slagharen en omgeving

In Slagharen kun je voor de bestratingsklussen bij ons terecht. Wij staan voor je klaar voor zowel grote, als kleine klussen. Wil jij het erf van de boerderij opnieuw bestraten? Geen probleem voor onzs bestratingsbedrijf. Ook bedrijfsterreinen bestraten doen we met alle plezier. Omdat wij beschikken over machines die het uitgraven een stuk gemakkelijker maken, bespaar je ook nog eens op manuren!

Daarnaast kun je bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

 • parkeerplaats bestraten
 • terrasbestrating aanleggen
 • sierbestraing
 • het leggen van tuintegels (bijvoorbeeld keramische tegels of natuurtegels)
 • het bestraten van de oprit
 • herbestrating plein, parkeerplaats, oprit, tuinpad enz.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Westerink Bestrating, het stratenmakers bedrijf voor Slagharen. Wij staan je graag te woord!