Stratenmaker in Ommen

Stratenmaker in Ommen

Wanneer je op zoek bent naar een stratenmaker in Ommen, ben je bij bestratingsbedrijf Westerink Bestrating aan het juiste adres. Met vele jaren ervaring in het vak en een deskundige en professionele aanpak van elke klus, zit je bij dit betrouwbare stratenmakersbedrijf goed. Onze stratenmakers in Ommen staan voor je klaar om je oprit te bestraten, een parkeerplaats aan te leggen, de bastrating van een erf te realiseren of om tuintegels aan te leggen. Wij zijn werkzaam in Ommen, maar je vindt ons ook in de omliggende plaatsen, zoals Dedemsvaart, Rheeze, Lemele, Oudleusen en Dalfsen.

Ondergrond erg belangrijk? Lees hieronder verder meer…

Bestrating in Ommen

Welke sfeer je tuin uitademt, wordt voor een groot deel bepaald door de bestrating. Het is dan ook belangrijk de juiste bestrating te kiezen. Deze dient nauwkeurig uitgezocht te worden en de stratenmaker voor Ommen, Westerink Bestrating, kan je daar uitstekend bij helpen. Met vele jaren ervaring hebben onze stratenmakers veel kennis opgedaan op het gebied van bestrating. Kies jij voor een mooie natuurtegel voor je terras of wil je liever een klinkerpad aanleggen. Welke steen je je ook kiest, het leggen ervan is zeker zo belangrijk. Als dit op de juiste wijze gebeurt, kun je namelijk nog lang genieten van jouw bestrating.

Keramische tegels laten leggen?Lees hieronder meer…

Bestrating in Ommen

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Ommen om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

 

Besparen op man-uren

Onze stratenmakers in Ommen pakken alle bestratingsklussen op professionele wijze aan. En daarmee bespaar je tevens op man-uren. Ons bedrijf heeft namelijk de beschikking over een eigen minishovel, mini kraan en trekker met kiepwagen. Met deze middelen hoeven wij de grond niet met de hand te verzetten en kunnen dus aan de slag met ons machinaal. Daarnaast beschikt Westerink Bestrating over een eigen gronddepot. Wij zijn daarmee niet afhankelijk van een derde partij en onze stratenmakers in Ommen kunnen direct en snel aan de slag. Hiermee besparen wij op manuren. Het materiaal wordt tevens netjes afgevoerd, zodat jij direct van je nieuwe bestrating kunt genieten.

Besparen op manuren bestraten Ommen

Keramische tegels laten leggen in Ommen

Een specialistische klus waarbij je het bestratingsbedrijf voor Ommen zeker inschakelt, is het leggen van keramische tuintegels. Keramische tegels zijn vaak in een groot formaat en hoekiger dan normale tegels. Deze gekalibreerde tegels zijn dan ook maatvast en extreem recht. De tegels dienen dan ook op de juiste wijze gelegd te worden, wil je er optimaal van kunnen genieten. Westerink Bestrating beschikt over de vaardigheden en kennis om deze tegels op de juiste wijze in jouw tuin in Ommen te plaatsen. Verzakking wordt voorkomen door gebruik te maken van de juiste ondergrond en het laag voor laag aantrillen van de ondergrond. Vervolgens worden de tegels gelegd en eventueel wordt het geheel nogmaals aangetrild. De kans op verzakking wordt verkleind en jij geniet langer van jouw bestrating in Ommen.

De ondergrond is de basis van je bestrating

Onze stratenmakers in Ommen kunnen je alles vertellen over het belangrijkste onderdeel vanje bestrating: de ondergond. Voor welke bestrating je ook kiest, of het nu klinkers zijn, waaltjes, stoeptegels of keramische tuintegels, de ondergrond vormt de basis van je bestrating. Je hebt de keuze uit verschillende soorten ondergrond:

  • normaal zand: Het normale zand heeft een vastheid van maximaal 40% en is dan ook niet geschikt voor de zwaardere tuintegels. Ook bij gebruik van dunne, kwetsbare tegels is normaal zand een minder geschikt ondergrond. De tegels kunnen immers niet aangetrild worden vanwege het breekgevaar ervan.
  • gestabiliseerd zand: Met een 60% vaste ondergrond is dit stevige zand gemengd met witte kind cement, een geschikte ondergrond voor bijvoorbeeld keramische tuintegels en andere zwaardere tuintegels.
  • zand op cement basis: Onze stratenmakers in Ommen kunnen jarenlang plezier en behoud van je tegels garanderen wanneer jij kiest voor een ondergrond op basis van cement. Deze ondergrond heeft een vastheid van 90% en is dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld keramische tuintegels.
Ondergrond laten aanleggen door bestratingsbedrijf in Ommen

Naast de keuze van het soort ondergrond is de bewerking ervan natuurlijk ook erg belangrijk. Het verdichten van de grond bijvoorbeeld. Bestrating zal immers eerder verzakken bij het onjuist behandelen van de ondergrond. De stratenmakers in Ommen maken gebruik van de laag voor laag aantriltechniek, zodat er een stabiele ondergrond ontstaat.

Projecten van bestrating door Westerink

Hieronder een kleine greep uit de afgeronde projecten van Westerink Bestrating.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Bestratingsbedrijf Ommen

Voor al je straatwerk in Ommen kun je bij ons stratenmakersbedrijf terecht. Onze stratenmakers kunnen je van dienst zijn met onder andere de volgende bestratingsklussen:

  • aanleggen van een terras
  • herbestraten van je oprit
  • bestrating leggen bedrijventerrein
  • sierbestrating
  • keramische tegels leggen
  • de aanleg van een parkeerplaats

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Ook voor advies ben je bij onze stratenmakers aan het juiste adres.