Stratenmaker in Staphorst

Stratenmaker in Staphorst

Ben je op zoek naar een stratenmaker in Staphorst? Dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Westerink Bestrating is een ervaren bestratingsbedrijf dat alle bestratingsklussen, groot of klein, voor je uit kan voeren. Van het bestraten van een oprit en het aanleggen van een parkeerplaats tot het aanleggen van een terras met sierbestrating, met Westerink Bestrating weet je zeker dat het eindresultaat geheel naar wens is en bovendien jaren mee gaat. Westerink Bestrating is een bestratingsbedrijf voor Staphorst, maar wij zijn ook werkzaam in de omliggende plaatsen zoals Punthorst, De Wijk, Meppel, Rouveen, Nieuwleusen en Rogat.


Ondergrond erg belangrijk?
Lees hieronder verder meer…

Tuin laten bestraten in Staphorst

De bestrating van de tuin moet aan veel eisen voldoen. Zo is het van groot belang dat de bestrating voldoende afschot heeft naar verschillende afvoerpunten, zodat het regenwater geen plassen vormt op de bestrating en verzakkingen in het straatwerk worden voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat er doorspuitpunten worden aangelegd. Eventuele verstoppingen in het afvoersysteem, vaak veroorzaakt door bladeren en/of zand, kunnen dankzij de verschillende doorspuitpunten gemakkelijk opgelost worden. Op zoek naar een ervaren en deskundig bedrijf dat het tuin bestraten in Staphorst voor jou uit kan voeren en daarbij rekening houdt met de waterafvoer en riolering? Neem snel contact op met Westerink Bestrating. Door het bestraten van jouw tuin uit te laten voeren door Westerink Bestrating ben je verzekerd van straatwerk van hoge kwaliteit dat jarenlang meegaat.

Tuin laten bestraten in Staphorst

Oprit laten bestraten? Lees hieronder meer…

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Staphorst om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan


Terras bestraten in Staphorst

Wil jij het terras opnieuw laten bestraten en ben je op zoek naar een bestratingsbedrijf dat jouw wensen tot in detail kan uitwerken? Een terras laten bestraten in Staphorst laat je uitvoeren door de ervaren stratenmakers van Westerink Bestrating. Onze stratenmakers kunnen al jouw wensen werkelijkheid maken. Voordat we aan de slag gaan worden jouw wensen uitgebreid besproken en bekijken we de mogelijkheden die de ruimte biedt. Aan de hand van het gesprek wordt er een ontwerp opgesteld. Als dat ontwerp door jou is goedgekeurd, gaan we over tot het aanleggen van jouw nieuwe terras. Van een terras met sierbestrating tot een terras met keramische tegels of een ingewikkeld legverband, wij leggen het graag voor je aan.

Het belang van een goede ondergrond

Wil jij jarenlang genieten van prachtige bestrating in Staphorst? Dan is een goede ondergrond van groot belang. Westerink Bestrating besteedt daarom veel aandacht aan het creëren van een stevige, goed verdichte ondergrond. Door de ondergrond laag voor laag aan te trillen wordt er een stabiele ondergrond gevormd en worden verzakkingen in het straatwerk nagenoeg volledig voorkomen. Het verdichten is een klus die niet veel tijd kost en zeker de moeite waard is.

Keramische tuintegels in Staphorst laten leggen

Kies jij voor keramische tegels of tegels gemaakt van natuursteen? Dan is ondergrond ook erg belangrijk. Vanwege de kwetsbaarheid van deze tegels en het feit dat ze niet aangetrild kunnen worden is het aan te raden om te kiezen voor een ondergrond van gestabiliseerd zand of zand op cement basis. Gestabiliseerd zand en zand op cement basis zijn steviger dan standaard zand en bevatten een soort cement, wat uithardt. Zo worden verzakkingen en breuken voorkomen. Daarnaast is het leggen van deze tegels een specialistische klus. Hiervoor schakel je dan ook een professionele stratenmaker in. Zo geniet jij langer van jouw keramische tuintegels.

Keramische tuintegels laten leggen in Staphorst

Oprit laten bestraten in Staphorst

Aandacht voor de ondergrond is van groot belang bij het bestraten van een oprit. Opritten krijg veel te verduren door de auto’s die erop geparkeerd staan en moeten bestand zijn tegen deze zware belasting. Door de ondergrond goed te verdichten worden verzakkingen voorkomen en stap je nooit uit in een plas water. Wij maken gebruik van ophoogzand en trillen na het bestraten de oprit goed aan. Voor een oprit bestraten in Staphorst raden een steendikte van minimaal 7 centimeter aan. Tevens is het aan te raden om te kiezen voor een keper- of elleboogverband, om verschuivingen en verzakkingen te voorkomen. Door jouw oprit aan te laten leggen door Westerink Bestrating stratenmakersbedrijf in Staphorst, ben je verzekerd van een prachtige oprit waar je jarenlang onbezorgd van kunt genieten.

Projecten van bestrating door Westerink

Hieronder een greep uit de afgeronde projecten van Westerink Bestrating.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

Stratenmaker in Staphorst nodig? Neem vrijblijvend contact op

Ben jij de trotse eigenaar van één van de vele woningen die Staphorst rijk is en ben je op zoek naar bijpassende bestrating? Stratenmaker Westerink Bestrating heeft ruimschoots ervaring met het bestraten van tuinen en opritten met authentieke, oud gebakken bakstenen. Wij leggen de authentieke bestrating graag voor je aan. Westerink Bestrating is niet alleen werkzaam in opdracht van particulieren, ook bedrijven, scholen en andere instanties kunnen bij ons terecht. Heb je vragen over onze diensten, wil je meer weten over ons bedrijf of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw kunnen betekenen op het gebied van bestrating in Staphorst? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord.