Stratenmaker in Balkbrug

Bestratingsbedrijf in Balkbrug

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bestratingsbedrijf in Balkbrug? Dan ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Bij Westerink Bestrating staan jouw wensen centraal. Jarenlange ervaring en brede kennis van bestrating zorgen ervoor dat al jouw bestratingsklussen bij ons in goede handen zijn. Of het nou gaat om het opnieuw aanleggen van een oprit, het bestraten van een parkeerterrein bij een bedrijfspand of het bestraten van een tuin, geen klus is ons te groot. Westerink Bestrating stratenmakersbedrijf in Balkbrug is onder andere ook werkzaam in Dedemsvaart, Den Hulst en Nieuwleusen.


Besparen op manuren?
Lees hieronder verder meer…

Het belang van een goede ondergrond

Wil jij jarenlang genieten van strak aangelegd straatwerk? Dan is een stevige ondergrond van groot belang. Westerink Bestrating bespaart daarom niet op de ondergrond, maar legt deze met beleid aan. Door de ondergrond laag voor laag aan te trillen wordt er een stabiele ondergrond gecreëerd en is de kans op verzakkingen minimaal. Het goed verdichten van de ondergrond is een klus die niet veel tijd kost en absoluut de moeite waard is.

Keramische tuintegels laten leggen in Balkbrug

Wil jij een terras bestraten in Balkbrug met keramische tegels of natuursteen tegels? Ook dan is een sterke, stabiele ondergrond van groot belang. Omdat dergelijke tegels kwetsbaar zijn en niet aangetrild kunnen worden, is het aan te raden om te kiezen voor een ondergrond van gestabiliseerd zand of zand op cement basis. Dit zand bevat een soort cement, waardoor de ondergrond uithardt. Deze uitgeharde ondergrond zorgt ervoor dat de tegels niet verzakken of breken, waardoor jij jarenlang kunt genieten van een prachtig terras. Daarnaast is het leggen van keramische tegels een specialistische klus waar niet elke stratenmaker zich dagelijks mee beizghoudt. De stratenmaker in Balkbrug kan je hier uitstekend mee van dienst zijn. Zo kun jij snel een drankje doen op jouw nieuwe terras.

Tuin laten bestraten met keramische tegels in Balkbrug

Oprit laten bestraten? Lees hieronder meer…

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Balkbrug om de situatie te bekijken en denken met je mee. Zo maken we een passend voorstel op maat.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan


Tuin laten bestraten in Balkbrug

Wil jij jouw tuin opnieuw laten bestraten? Het ervaren team van Westerink Bestrating voert deze klus graag voor je uit. Bij het bestraten van een tuin is aandacht voor de afvoer van regenwater van groot belang. Westerink Bestrating legt de bestrating van jouw tuin zo aan dat de bestrating voldoende afschot heeft naar de afvoerpunten. Tevens leggen wij voldoende doorspuitpunten aan, zodat eventuele verstoppingen door zand en bladeren snel opgelost kunnen worden. Ben jij op zoek naar een ervaren en deskundig bedrijf dat het tuin bestraten in Balkbrug voor jou uit kan voeren en veel ervaring heeft met het aanleggen van punten voor een goede waterafvoer en riolering? Neem snel contact op met Westerink Bestrating. Door het bestraten van jouw tuin uit te laten voeren door Westerink Bestrating ben je verzekerd van straatwerk van hoge kwaliteit dat jarenlang meegaat.

Terras laten bestraten in Balkbrug

Bij Westerink Bestrating staan jouw wensen centraal. Wil jij een nieuw terras aan laten leggen en heb jij speciale wensen wat betreft de bestrating? De ervaren stratenmakers van Westerink Bestrating realiseren ze graag voor je. Voordat we aan de slag gaan met het bestraten van jouw terras, vindt er eerst een gesprek plaats. In dat gesprek bespreken wij jouw wensen en kijken we naar de mogelijkheden die de ruimte biedt. Nadat het ontwerp door jou is goedgekeurd gaan wij over tot de aanleg van jouw nieuwe terras. Ben je op zoek naar een ervaren stratenmaker in Balkbrug voor de bestrating van jouw terras? Westerink Bestrating voert het terras bestraten in Balkbrug graag voor je uit. Of je nou kiest voor een terras met sierbestrating of een terras met keramische tegels, geen klus is ons te groot. Wij zijn je graag van dienst.

Terras bestraten in Balkbrug

Oprit laten bestraten in Balkbrug

Het bestraten van een oprit is een vak apart. Allereerst is het belangrijk dat de ondergrond van ophoogzand met veel zorg een aandacht wordt aangelegd. Daarnaast is het belangrijk dat de gebruikte stenen dik genoeg zijn en dat er wordt gekozen voor een elleboog- of keperverband, om verzakkingen te voorkomen. Wil jij jarenlang kunnen genieten van een strakke oprit zonder verzakkingen? Dan is het aan te raden om het bestraten van jouw oprit over te laten aan de professionals van Westerink Bestrating. Een oprit bestraten in Balkbrug is in goede handen bij Westerink Bestrating. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bestratingsprojecten van Westerink

Hieronder een greep uit de afgeronde projecten van Westerink Bestrating.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

Besparen op manuren

Besparen op een rekening, dat wil iedereen. Wij van Westerink Bestrating maken dat mogelijk. Westerink Bestrating beschikt over een eigen minikraan, minishovel en tractor met kiepwagen, zodat wij alle grondverzetwerkzaamheden zelf kunnen uitvoeren. Tevens hebben wij een eigen gronddepot, waar verschillende soorten zand op voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij alle bestratingswerkzaamheden aanzienlijk sneller en efficiënter uitvoeren. Daarnaast dragen wij zorg voor het afvoeren van eventuele oude bestrating en grond, zodat jij niet met rommel achterblijft, maar direct kunt genieten van prachtige, keurig afgewerkte bestrating. Omdat wij de grond niet verzetten met een schep en een kruiwagen valt onze rekening, vergeleken met andere bestratingsbedrijven, vaak lager uit. Zo kun jij voordelig genieten jouw nieuwe bestrating.

Op zoek naar een stratenmaker in Balkbrug? Neem vrijblijvend contact op

Het bestraten van jouw tuin, terrein, parkeerplaats, terras of oprit is bij Westerink Bestrating in goede handen. Westerink Bestrating is niet alleen werkzaam in opdracht van particulieren, ook bedrijven, scholen en andere instanties kunnen bij ons terecht voor verschillende bestratingswerkzaamheden. Wat de klus ook is, voor bestrating in Balkbrug ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Wil je meer weten over onze diensten, heb je vragen over ons bedrijf of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord.