Stratenmaker in Kerkenveld

Stratenmaker in Kerkenveld

Stratenmaker in Kerkenveld nodig? Bestratingsbedrijf Westerink Bestrating is de stratenmaker voor Kerkenveld en omliggende plaatsen, zoals Elim, Alteveer, Zuidwolde, Linde en Slagharen. Met onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van vakmanschap en professionaliteit. Je kunt bij ons dan ook terecht voor zowel grote als kleinschalige bestratingsklussen. Neem contact met ons op voor het aanleggen van een terras, het laten leggen van tuintegels of het bestraten van de oprit of een compleet erf.

 

Besparen op manuren? Lees verderop meer…

 

Kwaliteit en passie bij bestratingsbedrijf Westerink

Westerink Bestrating luistert naar haar klanten. Wat zijn je wensen? Hoe kunnen wij jou het beste helpen met de bestrating in Kerkenveld? Ook voor een bestrating die anders is, ben je bij ons aan het juiste adres. Met passie en kwaliteit worden de werkzaamheden uitgevoerd. Westerink Bestrating staat dan ook voor:

 • een goede voorbereiding van de klus
 • advies met betrekking tot de juiste ondergrond
 • een snelle en soepele uitvoering waarbij wij de beschikking hebben over eigen materieel
 • een goede afwatering en vakkundige afschotbepaling
 • het laag voor laag verdichten voor een duurzaam eindresultaat
 • professionele benadering, waarbij we onder andere de stenen afknippen in plaats van doorbreken
Westerink Bestrating: het bestratingsbedrijf in Kerkenveld

 Keramische tuintegels laten leggen? Lees verderop meer…

 

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over het stratenmakersbedrijf voor Kerkenveld of een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan


Oprit laten herbestraten

Is de oprit toe aan vervanging? Losse tegels of klinkers, last van verzakkingen of plassen na regenval? Dan biedt Westerink Bestaring een helpende hand. Je wilt uiteraard voorkomen dat er ongelukken gebeuren en je wilt een strakke en nette uitstraling van de oprit. Met de stratenmaker in Kerkenveld is die klus zo geklaard. Bij het herbestraten van de oprit is het in veel gevallen mogelijk om dezelfde klinkers te gebruiken voor de klus. Daarmee bespaar je op de kosten. Om verzakking te voorkomen trillen wij de ondergrond laag voor laag aan. Deze wordt daarmee goed verdicht. Ook het toepassen van grondverbeteringen, zoals het toevoegen van rood zand, maakt dat de oprit langer meegaat. Bij het aanleggen van het straatwerk kunnen we dus gebruik maken van je oude klinkers of tegels, maar het is natuurlijk ook mogelijk om hiervoor nieuwe bestrating te gebruiken. Na het leggen van de bestrating in Kerkenveld, wordt deze netjes afgetrild en worden de voegen ingeveegd met zilverzand. Het zilverzand kent een kleinere dichtheid dan normaal zand en zorgt ervoor dat de stabiliteit en de levensduur van de oprit vergroot wordt. Daarnaast maakt het zilverzand met haar subtiele en nette uitstraling de oprit helemaal af.

Keramische tuintegels laten plaatsen in Kerkenveld

Keramische tuintegels maken je tuin helemaal af. Met deze mooie grote gekalibreerde tegels straalt je tuin luxe en rust uit. Voor het leggen van keramische tegels ben je bij de stratenmakers van Westerink aan het juiste adres. Deze tuintegels dienen op een specialistische wijze gelegd te worden en dat laat je graag over aan een professioneel bestratingsbedrijf in Kerkenveld. Om optimaal te kunnen profiteren van die mooie keramische tuintegels, is de ondergrond erg belangrijk. Bij Westerink Bestrating maken we gebruik van drie soorten ondergrond:

 • Normaal zand: dit is geschikt voor normale tegels en klinkers, maar minder goed te gebruiken bij keramische tuintegels vanwege de lagere vastheid van 40%
 • Gestabiliseerd zand: dit is zeer stevig zand gemengd met witte kind cement en met een 60% vastheid goed geschikt voor het aanleggen van keramische tuintegels
 • Zand op cementbasis: voor jarenlang behoud van je keramische tegels is een ondergrond op basis van cement met een vastheid van 90%, zeer geschikt
Keramische tuintegels laten leggen in Kerkenveld

Een greep uit onze projecten

Voor bestrating in Kerkenveld kun je bij ons terecht. Velen gingen je voor.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

Besparen op manuren met de stratenmaker in Kerkenveld

Voor zowel de grote klus als het kleine project, schakel je Westerink Bestrating, de stratenmakers voor Kerkenveld, in. Ons bestratingsbedrijf heeft de beschikking over veel professioneel materiaal. Zo beschikken wij over een eigen mini shovel, een mini kraan, een tractor met kiepwagen en hebben we ons eigen gronddepot. Oude bestrating hoeft niet met de hand eruit gehaald te worden en zand kunnen wij bij ons eigen gronddepot ophalen. We zijn daarmee dus niet afhankelijk van derden en kunnen efficiënt te werk gaan. En daarmee besparen we op de manuren!

Contact met het bestratingsbedrijf in Kerkenveld

Op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bestratingsbedrijf in Kerkenveld? Westerink Bestrating staat voor je klaar. Wij helpen je onder andere met:

 • het bestraten van de oprit
 • het aanleggen van een terras
 • het bestraten van een parkeerplaats
 • keramische tegels plaatsen
 • een tuinpad aanleggen
 • het bestraten van bedrijventerrein

Weten wat we voor jou en je bestrating in Kerkenveld kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.