Stratenmaker in Ruinen

Stratenmaker in Ruinen

Bestratingsbedrijf in Ruinen nodig? Voor het bestraten van je oprit of tuinpad staan onze stratenmakers voor je klaar. Met Westerink Bestrating haal je een betrouwbare partner in huis. Wij zijn onder ander werkzaam in Ruinen en omgeving en helpen je graag verder. Dankzij onze ervaring en kennis zijn wij niet alleen inzetbaar voor kleine klussen, zoals het bestraten van een oprit of terras, maar kun je ons ook benaderen voor de aanleg van een parkeerplaats of de betrating van een industrieterrein. Naast Ruinen, vind je ons ook in Pesse, Hoogeveen, Havelte en Ansen.

Westerink Bestrating ook voor de grote klussen? Lees hierover verderop meer…

Bestrating laten aanleggen

De bestrating vormt voor een groot gedeelte de sfeer van je tuin. Het is dan ook belangrijk dat de klinkers of tegels zorgvuldig uitgekozen worden. Bij Westerink Bestrating begrijpen we dat het vaak lastig is een keuze te maken uit vele soorten. In dat geval kan ons bestratingsbedrijf in Ruinen je dan ook uitstekend adviseren. Ook het bestraten dient deskundig en professioneel te gebeuren. Je wilt immers lang kunnen genieten van de met zorg uitgekozen tuintegels. Met onze stratenmakers in Ruinen ben je verzekerd van een mooi en net resultaat.


Keramische tegels laten leggen? Lees verderop meer…

Bestratingsbedrijf in Ruinen

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in Ruinen om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

De werkwijze van de stratenmakers in Ruinen

Voordat de stratenmakers in Ruinen beginnen met het leggen van de tegels, wordt de ondergrond startklaar gemaakt. Je kunt gewoon zand als ondergrond nemen, wat uitstekend is voor klinkers of de wat kleinere variant stenen, maar vaak adviseren wij gestabiliseerd zand. Vooral bij dunnere tegels die niet aangetrild kunnen worden in verband met breekgevaar en bij tegels die wat zwaarder zijn wordt dit advies gegeven. Ook is er het zand op cementbasis. Dit zand wordt met name gebruikt bij keramische tegels en natuursteen. De dichtheid van dit zand is erg hoog en kan dan ook beter gestabiliseerd worden. De kans op verzakking is een stuk kleiner. De ondergrond wordt laag voor laag aangetrild. Zo wordt de ondergrond mooi stabiel en egaal. Bij de aanleg van de bestrating bij jou in Ruinen, houden we ook rekening met voldoende afschot naar de afvoerpunten in je tuin of terrein. Op deze manier kan het regenwater goed worden afgevoerd en wordt de kans op plasvorming kleiner. Wanneer de bestrating erin ligt zit het werk van ons bestratingsbedrijf er nog niet op. De voegen dienen nog ingeveegd te worden. Wij maken hiervoor gebruik van zilverzand. Dit zand heeft een hogere dichtheid dan normaal zand en zorgt daarmee voor nog meer stabiliteit. De levensduur van het straatwerk wordt dus verhoogd. Ander bijkomende voordelen van het gebruik van zilverzand is dat het onkruid moeilijk maakt te groeien tussen de voegen en dat de mooie lichte kleur van het zilverzand je nieuwe bestrating in Ruinen een geweldige uitstraling geeft.

Keramische tegels laten leggen

Eén van de specialiteiten van het stratenmakersbedrijf in Ruinen, is het leggen van keramische tuintegels. Keramische tuintegels geven een mooie luxueuze uitstraling aan je tuin, maar zijn vaak wel wat duurder in aanschaf. Uiteraard wil je deze tegels dan wel op de juiste wijze verwerkt zien worden in je tuin. Dit specialistische werk laat je dan ook graag over aan de professional. Met de juiste ondergrond wordt een goede basis gelegd. Na het aantrillen, laag voor laag, van de ondergrond worden de keramische tegels met uiterste precieze gelegd en kun je nog jarenlang genieten van je bestrating.

Stratenmakersbedrijf in Ruinen

Voorbeeldprojecten

Wij staan graag voor onze klanten klaar. We hebben dan ook al verschillende mooie projecten af mogen ronden.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Het bestratingsbedrijf in Ruinen voor de grote en kleine klus

Onze stratenmakers in Ruinen staan voor je klaar om zowel grote projecten als kleine klussen af te ronden. Wij hebben de beschikking over een eigen mini shovel, mini kraan en tractor met kiepwagen voor het grondwerk en de grondbewerking. Oude bestrating kan op deze manier snel en professioneel verwijderd worden. Daarnaast hebben wij ons eigen gronddepot, wat de aan- en afvoer van grond en zand een stuk vereenvoudigd. De klussen worden dan ook professioneel aangepakt. Wij knippen de klinkers met een bandenzaag, een speciaal gereedschap dat klinkers afkort op een nette wijze. Je hebt geen last meer van afgebrokkelde klinkers en het resultaat is strak en netjes. Neem contact met ons bestratingsbedrijf voor Ruinen op en vraag naar de mogelijkheden!