Stratenmaker in Tiendeveen

Stratenmaker in Tiendeveen

Op zoek naar een bestratingsbedrijf in Tiendeveen? Westerink Bestrating is de stratenmaker voor Tiendeveen en omgeving. Alle bestratingsklussen, groot of klein, voeren wij voor je uit. Van het aanleggen van een terras tot het bestraten van een compleet erf of parkeerplaats. Wij zijn een bestratingsbedrijf voor Tiendeveen, maar tevens werkzaam in de omliggende plaatsen zoals Hoogeveen, Hollandscheveld, Nieuw Balinge, Drijber en Pesse.

 

Oprit laten herbestraten? Lees verderop meer…

 

Kwaliteit is ons kenmerk

Westerink Bestrating onderscheidt zich van andere stratenmakers in Tiendeveen en omgeving door de kwaliteit en passie waarmee wij onze werkzaamheden uitvoeren. Zo ben je bij ons verzekerd van:

Kwaliteit bestrating in Tiendeveen

 

Ook voor grote klussen! Lees verderop meer

 

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over het stratenmakersbedrijf voor Tiendeveen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan


Oprit laten herbestraten door de stratenmaker in Tiendeveen

Na verloop van tijd kan de oprit gaan verzakken. Tegels of klinkers gaan losliggen, er ontstaat plasvorming op je oprit en de oprit ziet er golvend en looiend uit. Uiteraard wil je ongelukken voorkomen en wil je dat de oprit er weer strak en netjes bijligt. In dat geval laat je de oprit herbestraten en neem je contact op met het stratenmakersbedrijf voor Tiendeveen. In veel gevallen kunnen we de klinkers of tegels van de huidige oprit opnieuw gebruiken. Deze worden er dan ook zorgvuldig uit gehaald , waarna de grond vervolgens wordt aangevuld en aangetrild. Wij trillen de grond laag voor laag aan. Daarmee wordt de ondergrond goed verdicht en is de kans op verzakkingen een stuk kleiner. Ook is het soort ondergrond erg belangrijk. Je kunt kiezen voor normaal zand, maar met een maximale vastheid van 40% is dit niet voor alle soorten bestrating geschikt. Zo zal zwaardere bestrating, zoals keramische tegels, eerder gaan verzakken. Gestabiliseerd zand, met een maximale vastheid van 60%, of zand op cementbasis met een vastheid van maximaal 90% en is dan ook beter geschikt als ondergrond voor bijvoorbeeld keramische tegels. Nadat de grond goed aangetrild is, zal de bestrating aangebracht worden. Daarvoor kunnen we gebruik maken van je oude bestrating, maar natuurlijk kunnen we ook nieuwe klinkers of andere soort bestrating gebruiken. Nadat het straatwerk gelegd is wordt deze netjes afgetrild en we maken het geheel af door de voegen in te vegen met zilverzand. Zilverzand kent een kleinere dichtheid dan normaal zand, waardoor de stabiliteit en de levensduur van het straatwerk vergroot wordt. Ook wordt onkruidgroei bemoeilijkt door het zilverzand en de lichte kleur zorgt voor een mooie uitstraling van je oprit.


Keramische tegels laten leggen

Het leggen van keramische tegels is een specialistische klus. Westerink Bestrating, de stratenmaker voor Tiendeveen, is gespecialiseerd in het leggen van deze mooie tuintegels. De tegels zijn vaak groter en een stuk zwaarder dan normale tegels. Ook zijn deze gekalibreerde tegels maatvast en extreem recht. Om optimaal te kunnen genieten van deze keramische tegels schakel je dan ook het bestratingsbedrijf voor Tiendeveen in. We zorgen voor een goede, meerdere malen aangetrilde, ondergrond en de tegels worden op professionele wijze gelegd. De kans op verzakking wordt zo een stuk kleiner en jij kunt lang genieten van jouw bestrating in Tiendeveen.

Keramische tuintegels laten leggen in Tiendeveen

Een greep uit onze projecten

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

De stratenmaker in Tiendeveen voor grote en kleine klussen

Wij staan voor je klaar, of je nu een klein terras te bestraten hebt of juist een grote bestratingsklus voor ons in gedachten had. Westerink Bestrating pakt alle klussen op professionele wijze aan. Zo hebben wij de beschikking over een minishovel, een mini kraan en een tractor met kiepwagen. Hierdoor hoeven wij de grond niet met de hand te verzetten en kunnen we met ons machinaal aan de slag. Tevens zijn wij niet afhankelijk van derden, omdat wij over ons eigen gronddepot beschikken. We kunnen dus snel en efficiënt aan het werk.


Het bestratingsbedrijf voor al je bestrating in Tiendeveen

Stratenmaker in Tiendeveen nodig? Wij helpen je graag verder. Je kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • bestraten oprit
  • aanleg parkeerplaats
  • het leggen van keramische tegels
  • bestrating van het terras
  • tuinpaden aanleggen
  • sierbestrating
  • herbestrating oprit of tuinpad

Neem voor meer informatie contact met ons op.