Stratenmakersbedrijf in de Wijk

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar, vakkundig stratenmakersbedrijf in de Wijk, ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Westerink is een gepassioneerd stratenmakersbedrijf met jarenlange ervaring in bestrating op allerlei vlakken. Of je nu op zoek bent naar iemand voor het opnieuw aanleggen van je oprit, het bestraten van een parkeerterrein of het bestraten van je nieuwe tuin, Westerink Bestrating helpt je graag. Geen klus gaat ons te ver. Wij zijn werkzaam in de Wijk, maar ook in omliggende plaatsen, zoals Zuidwolde, Staphorst en Balkbrug.

Hoe belangrijk is de ondergrond? Lees verderop meer…

Bestrating in de Wijk

Wanneer je je tuin (opnieuw) wilt gaan bestraten, is het van belang dat je de juiste tegels kiest. Welke kleur kies je? En welk materiaal past bij de rest van je tuin? De tegels die je kiest bepalen voor een groot deel de uitstraling van je tuin. Daarnaast zul je er ook weer een tijdje tegenaan moeten kijken en wil je dat de kwaliteit goed is. Westerink Bestrating, stratenmaker in de Wijk, kan je helpen met de keuze van jouw nieuwe bestrating. Daarnaast kan dit stratenmakersbedrijf in de Wijk er ook voor zorgen dat de bestrating op de juiste manier in jouw tuin wordt gelegd. Dankzij jarenlange ervaring en kennis wat is opgedaan door onze stratenmakers, kunnen wij onszelf deskundigen noemen in het vak. Hierdoor kunnen wij jouw tuin zo bestraten dat jij er alleen nog maar van hoeft te genieten en er de komende jaren geen omkijken naar hebt.

Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze diensten of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag bij je langs in de Wijk om de situatie te bekijken en denken met je mee, zodat we een passend voorstel op maat kunnen realiseren.

Bel vrijblijvend 06 - 313 983 59 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan


Een goede ondergrond is het halve werk

Wanneer je je bestrating hebt uitgezocht, is het belangrijk om te kijken naar de ondergond van je bestrating. Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele proces. Het is tenslotte belangrijk dat je bestrating strak op de grond ligt en hier kan de juiste ondergrond aan bijdragen. Je hebt keuze uit verschillende soorten ondergrond:

  • Normaal zand: Normaal zand is minder geschikt voor het leggen van tegels. Dat heeft ermee te maken dat normaal zand een maximale dichtheid van 40% heeft. Hierdoor kun je het al niet gebruiken voor zwaardere tegels. Ook voor dunne, lichte tegels is het niet handig, omdat deze tegels niet kunnen worden aangetrild. Hierdoor liggen ze te los op het zand.
  • Gestabiliseerd zand: Gestabiliseerd zand bestaat uit betonzand met ongeveer 10% cement. Met een vastheid van 60% is het een stabiel soort zand wat goed gebruikt kan worden als stevige ondergrond. Het kan dan ook goed gebruikt worden voor het leggen van bijvoorbeeld keramische tegels of andere zwaardere tegels.
  • Zand op cement basis: Een ondergrond van zand op cement basis heeft een vastheid van 90%. Hierdoor is het een erg geschikte ondergrond voor tegels waar jij jarenlang plezier van kunt hebben. Deze ondergrond bestaat voor een groot deel uit cement.
Als stratenmaker in de Wijk zorgen wij voor een goede ondergrond bij het bestraten van jouw tuin.

Naast de keuze van het soort ondergrond is de bewerking ervan natuurlijk ook erg belangrijk. Het verdichten van de grond bijvoorbeeld. Bestrating zal immers eerder verzakken bij het onjuist behandelen van de ondergrond. Als stratenmaker in de Wijk maken wij gebruik van de laag voor laag aantriltechniek, zodat er een stabiele ondergrond ontstaat.

Keramische tuintegels laten leggen in de Wijk

Wil je graag keramische tegels in je tuin? Ook hiervoor kun je ons inschakelen als stratenmaker in de Wijk. Het leggen van keramische tuintegels dient op een bepaalde manier gedaan te worden. De tegels zijn vaak groter van formaat en ook hoekiger dan normale tegels. Wanneer je er optimaal van wilt kunnen genieten, is het belangrijk om de tegels op de juiste manier te leggen. Westerink Bestrating beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om deze klus succesvol te voltooien. Tijdens het leggen van de tegels wordt verzakking voorkomen door de grond laag voor laag aan te trillen. Hierdoor is de ondergrond stevig en zullen de tegels strak op hun plek blijven liggen.

Oprit opnieuw bestraten? Lees verderop meer…

Projecten van bestrating door Westerink

Hieronder een kleine greep uit de afgeronde projecten van Westering Bestrating.

Lees verder Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Moderne bestrating en tuin met overkapping in Hoogeveen

Ter voorbeeld een door ons gerealiseerde tuin met moderne bestrating als stratenmaker in Hoogeveen. 

Lees verder Tuin en bestrating renovatie

Tuin en bestrating renovatie

Bestrating wildverband met verschillende afmetingen tegels en blokken.

Lees verder Oud gebakken, dik formaten

Oud gebakken, dik formaten

Bestraten van oud gebakken bakstenen op authentieke manier.

Lees verder Betontegel antraciet

Betontegel antraciet

Een betontegel antraciet 20x30 is betaalbaar en geeft een mooie uitstraling.

Lees verder Engelse vlag bestrating

Engelse vlag bestrating

De wens was de vlag van Engeland in de bestrating. En dat is gelukt.

Lees verder Bestrating moderne tuin

Bestrating moderne tuin

Het bestraten van een moderne tuin voor lang genot van je tuin

 

Oprit opnieuw laten bestraten in de Wijk

Ook voor het herbestraten van je oprit ben je bij Westerink Bestrating aan het juiste adres. Het aanleggen van een oprit vergt net wat meer zorg en aandacht. Er komt tenslotte wel een auto op te staan. Hiervoor is het belangrijk dat de tegels goed stevig worden gelegd in elleboog- of keperverband. Wordt dit niet op de juiste manier gedaan, dan kunnen verzakkingen snel ontstaan. Daarnaast houden wij ook rekening met de waterafvoer en riolering, zodat er geen water op de oprit blijft staan. Wil je je oprit bestraten in de Wijk door een professioneel stratenmakersbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Je oprit bestraten in de Wijk kun je laten doen door Westerink Bestrating.

Besparen op manuren

Een tuin laten aanleggen is helaas niet gratis, maar wij maken het wel mogelijk om de rekening zo laag mogelijk uit te laten vallen. Dit doen wij door gebruik te maken van machines die wij in eigen bezit hebben. Hierbij kun je denken aan machines als een minikraan, minishovel en een tractor met kiepwagen. Door gebruik te maken van deze machines kunnen wij grondverzetwerkzaamheden zelf uitvoeren en zijn wij niet afhankelijk van derden. Daarnaast bezitten wij over een eigen gronddepot, waar we verschillende soorten zand op voorraad hebben liggen. Dit draagt bij aan de snelheid van het proces omdat wij hier makkelijk bij kunnen. Hoe sneller wij klaar zijn met de klus, hoe minder kosten. Naast bovenstaande, voeren wij eventuele oude bestrating en grond zelf af. Hierdoor heb jij hier geen kosten aan en kun je gelijk genieten van je gloednieuwe tuin, oprit of bedrijventerrein.

Op zoek naar een stratenmakersbedrijf in de Wijk?

Op zoek naar een stratenmaker in de Wijk? Voor al je straatwerk in de Wijk kun je bij ons terecht. Diensten die wij voor je kunnen uitvoeren op het gebied van bestratingsklussen zijn:

  • Bestraten van je terras
  • Bestraten van bedrijventerreinen en parkeerplaatsen
  • Sierbestrating
  • Oprit bestraten in de Wijk
  • Keramische tegels leggen

Heb je vragen over onze diensten of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer je op zoek bent naar advies over een bepaalde dienst of product, dan ben je bij ons, als stratenmaker in de Wijk, ook aan het juiste adres.